Apartament cochet 2 camere cu parcare si boxa, Avantgarden Coresi

450 €
55 m²
0 vizualizări
Alexandru Socoteanu - Consultant imobiliar în cadrul agenției RE/MAX Funimob, vă propun spre închiriere un apartament de 2 camere, mobilat și utilat complet, situat în Ansamblul Rezidențial Coresi-Avantgarden, strada Camil Petrescu nr. 3C.
Apartamentul este situat la etajul 7/8 cu o priveliste superba asupra ansamblului, are o structură decomandată cu suprafață utilă de 55 mp compus din hol, living, bucătărie, dormitor, baie și debara. Dispune de balcon deschis de 5 mp, loc de parcare exterior și boxă de depozitare la demisol.
Apartamentul este ideal pentru o persoană sau un cuplu care își dorește o locuință nouă, modernă, spațioasă, dar ferită de zgomote, aglomerația urbană și totuși foarte aproape de principalele zone de interes din Brașov.
Poziționarea deosebită și proximitatea față de magazine, mall Coresi, mall Unirea, stații de autobuz, benzinărie, magazine (de la magazine de cartier, la Profi, Penny, Lidl, Carrefour Express și Auchan Coresi ), unități de învățământ, unități financiar–bancare (ING, BRD, B. Transilvania, Raiffeisen Bank, UniCredit Țiriac ), zone verzi, restaurante, piața Tractorul, sală de fitness, unități medicale și multe altele ii oferă viitorului locatar condiții optime pentru închirierea acestui apartament.
Preferăm ca perioada de închiriere să fie de minim un an. Ca modalitate de plată se solicită chiria în avans pe prima lună și o garanție în cuantumul a unei chirii lunare. Utilitățile se plătesc separat de prețul chiriei, în funcție de consumul lunar.
Comisionul este standard (50%+TVA).
Pentru detalii suplimentare, vă stau la dispoziție!
Vezi descrierea
Publicat: 17.09.2021 11:09
Actualizat: 17.09.2021 11:09
ID: bMCMR1LCjr_Q