Vand Apartament 3 Camere, Zona Fabrica de Bere !

85.000 €
76 m²
0 vizualizări
De Vanzare Apartament 3 Camere in zona Fabrica de Bere, la o distanta foarte mica de scoli, gradinite, magazine, farmacii etc. Foarte aproape sunt parcuri si spatii verzi unde va puteti plimba in liniste copiii.
Apartamentul este utilat si mobilat modern, totul fiind ales cu un gust rafinat, folosindu-se calitate superioara in finisaje si alegerea mobilierului. Stim cu totii cat de pretentioase sunt doamnele, astfel oferim garantia ca nu vor mai pierde timpul pentru a alege cum sa isi decoreze casa cu faianta, gresia, lavabila potrivita pentru gusturile sale.
Fiind un Apartament Confort 1 decomandat, ne putem bucura de un spatiu generos in care sa ne desfasuram zi de zi: Sufrageria, 2 dormitoare, 2 Grupuri Sanitate (Bai), 1 Bucatarie, 1 Debara si Holul formeaza spatiul imobilului de 76 mp utili. Zona se bucura de linistea necesara de care avem nevoie cand ajungem seara acasa de la serviciu si nu se aude zgomotul facut de autoturisme in trafic, fiind pozitionat cu vederea spre Rasarit. Apartamentul este disponibil imediat si de aceea va sugeram sa va grabiti in a ne contacta, Zona Fabrica de Bere este o zona foarte apreciata si cautata in Pitesti si noi suntem bucurosi in a va ajuta sa faceti alegerea dorita si cea mai buna pentru dumneavoastra.
Pentru mai multe detalii va indemnam sa ne contactati, noi vom fi bucurosi sa va oferim toate informatiile de care aveti nevoie inainte de a viziona imobilul !
Vezi descrierea
Publicat: 20.07.2021 09:07
Actualizat: 20.07.2021 09:07
ID: eRL7ahlgW3Yz