Cusca mobila caini cu 2 usi, Zoomundo

700 lei
negociabil
0 vizualizări
PRODUS NOU
FACTURA SI GARANTIE
LIVRARE GRATUITA
TERMEN LIVRARE 1-3 ZILE LUCRATOARE

Cusca mobila caini cu 2 usi, Zoomundo

EAN:

Cusca mobila/pliabila pentru transport animale pe role este și un mijloc de transport confortabil pentru animalele dvs. de companie.

Aceasta cusca de transport animale se caracterizeaza prin manopera de inalta calitate și stabilitate fiabila. Elementele rotunjite fara margini ascutite reduc riscul de ranire a animalului și a persoanelor care manipuleaza custile de transport.

Cele 2 usi fac intrarea și iesirea animalutui dvs mai ales usoara. Chiar și animalele bolnave pot fi ridicate confortabil din interior prin deschiderea usii mari. Usile sunt echipate cu un lacat de siguranta. Aceasta incuietoare garanteaza siguranta animalul dumneavoastră in timpul transportului. Cusca este potrivit pentru transportarea tuturor animalelor de companie, de la caini de talie mare la iepuri mici. Aceasta cusca este foarte practica, putandu-se folosi ca un loc de dormit, ca un loc de joaca sau zona de retragere temporara in conditii de siguranta a animalutului dvs.

Alte avantaje: acest model de cusca are patru roti rotative, cele din spate se pot bloca. Astfel, este posibil sa se parcheze cusca chiar și pe teren inclinat fara posibilitatea de cadere. Rotabilitatea flexibila a roților cu 360 ° face manevrarea custei deosebit de usor.

Cusca de transport este echipata cu gratar și tava de colectare a deseurilor. Acest lucru asigura transportatul animalutului dvs pe o suprafata curata si uscata. Cușca de animale, grila și tava de colectare pot fi curatate separat foarte usor.

Date tehnice:

Material: otel, plastic

Dimensiuni totale: 62 x 92 x 68 cm (latime x lungime x inaltime)

Greutate maxima de incarcare: aprox. 70 kg

Gratar si tava detașabila

2 uși pentru acces facil/ieșire cu închidere de siguranta

4 roți (360 ° rotabile), dintre care doua cu frana de parcare

Potrivit pentru toate cvadrupedele, configurarea și demontarea usoara

Foarte ușor de asamblat

Manopera impecabila cu elemente rotunjite fara margini ascutite

Greutate totala: cca 22 kg
Vezi descrierea
Publicat: 09.04.2021 09:04
Actualizat: 09.04.2021 09:04
ID: f3T7rsiv4kt