Teren intravilan zona Spitalul Judetean

675.000 €
negociabil
undefined
Direct proprietar, oferim spre vanzare teren intravilan zona Nord. Zona in care se afla proprietatea ofera multe avantaje, aflandu-se la mica distanta de puncte de interes comun. Terenul are o forma regulata, cu deschidere la doua strazi, strada Gageni si strada Castor, beneficiind de vizibilitate maxima. Din punct de vedere urbanistic, terenul are PUZ in vigoare, avand destinatia LB/IS – zona mixta de locuinte colective cu regim mare de inaltime/zona de institutii si servicii complementare, POT – 52%, CUT – 2.04, regim de inaltime S+P+6. Recomandam aceasta proprietate pentru constructie de blocuri de locuinte cu spatii comerciale. Terenul nu este grevat de nici o sarcina. Utilitatile se afla la limita proprietatii.
Dispunem de toate documentele proprietatii, planuri cadastrale, certificat de urbanism, pe care vi le putem pune la dispozitie pentru o analiza amanuntita.
Suntem in curs de obtinere a autorizatiei de construire pentru un imobil cu Subsol, parter comercial si 6 etaje cu apartamente pentru locuit.
Publicat: 17.02.2021 11:02
Actualizat: 17.02.2021 11:02
ID: f719FLpoVcR