Senzor impulsuri pozitie arbore cotit volanta orice marca

30 lei
negociabil
Preturile sunt fixe, se stabilesc in mesagerie sau telefonic dupa furnizarea seriei de sasiu.
Aduc la comanda senzori impulsuri pozitie arbore cotit volanta marca pentru orice autoturism sau autoutilitara si camion.
Toate piesele sunt fabricate dupa specificatiile producatorului si beneficiaza de garantie conform legilor din Romania, indiferent ca se livreaza din stoc national intre 2-48 ore sau pe comanda externa din strainatate, caz in care poate dura pina la maxim 7 zile lucratoare si necesita plata unui avans ce se stabileste in urma ofertei. Avansul poate fi depus in cont sau cash la magazinul din soseaua Pantelimon 144, sector 2 Bucuresti.
Produsele pot fi pe producator original Alfa Romeo, BMW Bentley Citroen Dacia Daewoo Fiat Jaguar Mercedes Nissan Opel GM Renault Volkswagen Volvo etc sau aftermarket FEBI Metzger Delphi Bosch Pierburg AIC MTR etc , sunt noi, in ambalaj original, se ofera factura si garantie in conformitate cu legile din Romania.
Livrarea se face personal in soseaua Pantelimon nr. 144 . Pentru livrare in afara Bucurestiului se poate trimite prin Posta sau prin curier cu plata produsului in avans in cont iar la livrare veti achita numai costurile de transport.
Rog nu deranjati in zile sau la ore nerezonabile , raspund cat pot de rapid aici in mesagerie.
Multumesc pentru intelegere.
Publicat: 16.02.2021 11:02
Actualizat: 16.02.2021 11:02
ID: f8FEj87Zjwj