Adaptor audio-video Vivanco

40 lei
negociabil
Vand VIVANCO SBX 84, adaptor audio-video, cu trei canale RGB, cu functie de copiere. Aparatul permite conectarea unui numar de până la 3 dispozitive la un singur televizor. Se pot conecta concomitent DVD playere, console de jocuri, receptoare de satelit, cablu TV sau terestru, videoreceordere, camera foto sau video digitale, dar și diverse alte ieșiri AV sau phono de la un aparat TV. Pot fi, de asemenea, folosite si alte ieșiri audio suplimentare pentru sistemele HI-FI, home cinema, video compozit, S-Video Y/C si se pot selecta manual intrările RGB, S-Video, video compozit la toate prizele. Pretul nu este negociabil.
DISCLAIMER: VA ROG SA CITITI CU ATENTIE ATAT ANUNTUL CAT SI CELE DE MAI JOS!
DACA IN ANUNT NU SE PREVEDE ALTFEL :

1. Nu accept schimburi, motiv pentru care va rog sa nu ma deranjati inutil cu oferte la care nu voi raspunde. Nu voi purta nici un fel de conversatii pe tema increderii in produsele oferite de mine sau la pretentiile altora de tip MALL/SHOP si rog persoanele suspicioase sa se abtina de la cumparare.
2. Produsele expuse la vanzare imi apartin, au fost folosite si le-am pus preturi foarte mici cu scopul de a le vinde cat mai rapid. Din aceste motive, va rog sa nu oferiti alte preturi ca pretexte de negociere, deoarece pretul fiind minim, este fix, fiind totodata si ultimul pret. Orice reducere de pret se va face numai in conditiile achizitionarii mai multor produse din oferta mea. Nu vand produsele in afara granitelor Romaniei.
3. Taxele de transport si ramburs percepute de curier vor fi suportate integral de cumparator si nu sunt incluse in pretul produsului. De regula, din lipsa de timp, nu trimit prin posta. Livrarea personala se face doar in Constanta. Nu vor fi expediate comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic.
4. Pentru contact, va rog sa folositi mesageria email a site-ului. Nu raspund la sms-uri, astfel ca va rog sa nu solicitati informatii despre produse prin acest tip mesaje. Pentru siguranta datelor, voi raspunde doar daca mesajele vor fi trimise dintr-un cont apartinand acestui site; daca nu aveti cont, puteti sa va creati unul foarte usor.
5. Pentru produsele scoase la vanzare am facut fotografii care reflecta starea lor reala. Produsele se vand asa cum se vad in fotografii, in starea in care se afla. Uneori, prima fotografie poate fi luata de pe internet pentru claritate, urmatoarele fotografii reflectand starea actuala a produselor.
6. Orice detalii tehnice despre produs, in plus fata de cele aratate in anunt, le puteti gasi pe internet, pe pagina producatorului. Produsele au fost probate in prealabil, astfel ca, la vanzarea directa, nu se va face proba acestora si nu se va elibera certificat de garantie.
7. Inainte de a efectua comanda, va rog sa verificati disponibilitatea produsului dorit, pentru a evita orice situatii neplacute.
Va multumesc pentru vizionare si intelegere !
Publicat: 22.02.2021 22:02
Actualizat: 22.02.2021 22:02
ID: f8gZd2eqjv7