Apartament 4 Camere | 105 mp | 2 niveluri | Zona Auchan Iris

157.000 €
105 m²
0 vizualizări
Esti in cautarea unei noi locuinte? Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de nevoia ta in timp ce te bucuri de cele mai bune rezultate.

Avangard imobiliare va prezinta un apartament fabulos care vine intr-o stare excelenta, amplasat intr-o zona linistita a cartierului Iris. Apartamentul este situat la etajul 4 din 4 cu o orientare V ( parte de soare in timpul serii, primavara si toamna caldura se mentine mai bine in interior ) si se desfasoara pe 2 niveluri:

- Primul nivel: hol, bucatarie cu finisaje de lux plus living cu tavan inalt open space, dormitor cu dressing propriu, baie.

- Al doilea nivel: hol cu nisa special amenajata pentru spalarea si uscarea hainelor, dressing comun, doua dormitoare dintr-e care unul prevazut cu dressing propriu, baie.

Proprietatea beneficiaza de multe caracteristici care o fac perfecta pentru un stil de viață de frumusețe și confort excepțional ( parchet laminat de calitate, scara interioara din lemn stratificata, mobilier de calitate superioara, corpuri de iluminat ambientale precum si un semineu electric ambiental ), fără a fi nevoie de niciun tip de renovare, complet echipat și mobilat cu gust.

Este foarte bine situat si usor accesibil catre statia de autobuz si tramvai, in imediata apropiere se regasesc diverse puncte comerciale, precum si spatii de joaca, banci, scoli, gradinite, de asemenea aflandu-se la o distanta de 15 min de centrul orasului.

Pentru confortul dumneavoastra, apartamentul dispune de 2 locuri de parcare subterane, incluse in pret.

Dacă sunteți în căutarea unei proprietăți exclusive, cu toate facilitățile în apropiere, ramane doar sa-l vizionam impreuna!

*Localizarea pe harta nu reprezinta adresa exacta a imobilului, fiind cu caracter orientativ.

ID Intern: AV5421
Vezi descrierea
Publicat: 22.07.2021 15:07
Actualizat: 22.07.2021 15:07
ID: fEE5C8afMs3D