Cadru rama plastic 1DIN 2DIN montaj CD radio universal Ford Mondeo MK3

50 lei
negociabil
VA ROG SA NU SUNATI DIRECT SI SA NU DATI MESAJE DECAT AICI PE OLX IN AFARA ORELOR DE PROGRAM 9:00-19:00 DE LUNI PINA VINERI (NU APEL, NU SMS, NU WATSAPP IN AFARA ACESTOR ORE/ZILE). IN ANUMITE CONDITII SI CU ANUMITE EXCEPTII POT LIVRA SAU FACE MONTAJE SI IN WEEKEND SAU LA ALTE ORE SEARA DAR NUMAI DUPA CE COMUNICAM IN MESAGERIA DE AICI.
Preturile sunt fixe.
Producator 4CarMedia Germania. Material plastic de buna calitate .
Cadrul 1DIN cu buzunar / raft / sertar pentru acte, telefoane etc este necesar montarii unui radio CD aftermarket de dimensiune standard 1DIN in locul radioului original pe caseta sau CD pe Ford Mondeo MK3 fabricatie .
Rama 2DIN este necesara montarii unui DVD player navigatie Android
tableta sa radio CD aftermarket de dimensiune standard 2DIN in locul radioului original fiind dedicata pentru Ford Mondeo MK3 fabricatie .
La cerere se poate aduce si modelul de rama 2DIN pentru montaj DVD monitor navigatie 4-7 inch sau aparat de dimensiune mare la pretul de 80 lei (vedeti pozele atasate).
La cerere se poate face montajul contracost.
Pe stoc in permanenta si adaptoare la mufe ISO standard pentru cuplaj in mufa originala a masinii si pentru antena radio. Lasati poze in mesaj, au fost mai multe variante in aceeasi ani pe aceleasi masini.
Livrarea se face in principiu aproape in fiecare zi la ore rezonabile NUMAI CU TELEFON INAINTE in soseaua PANTELIMON 144 sau prin curier cu plata ramburs la destinatie.
Publicat: 16.02.2021 11:02
Actualizat: 16.02.2021 11:02
ID: fFEk6Vm8L5N