Stoloni, capsuni, refrigerati, certificati, cu productivitate mare

0,74 lei
negociabil
Slatina, jud. Olt
0 vizualizări
Pentru plantatii comerciale sau grădina firma Planasa pune la dispozitia cultivatorilor la pret incepand de la 0,737 lei bucata soiuri unifere:
Timpurii: Donna, Daroyal Duchesse,
Semitimpurii: Darselect, Diablesse, Plared65
Tarziu: DA 64
Remontant: soiul Amandine cu fructificare din mai pana in noiembrie.
Donna, planta rustică fara sensibilități la boli, fructe mari, conice, culoare rosu aprins strălucitor. Gustoase, dulci si aromate au o durata de păstrare foarte bună. Isi păstrează strălucirea si culoarea chiar si dupa păstrarea la frigider. Productivitate mare, procent ridicat de fructe de calitatea a-I-a. Se pretează și în cultura ecologica.
Daroyal, o planta deosebit de rezistenta, fructele au gustul capsunilor de altădată.
Mari, aromate si zemoase , culoare roșu cărămiziu sunt căutate in piață de clientul final pentru consum in stare proaspăta sau gem. Se pot cultiva in orice sistem de cultura.
Duchesse ( Plared 56) un soi nou Planasa
cu rezultate deosebite. Rezistent la Fainare, Antracnoza si Botrytis. Ca toate soiurile Planasa este o capsuna cu gust, aromata si dulce . Culoare roșu aprins stralucitor, forma conica alungita cu fructe mari si medii. Productie mare.
Avantanje: procent ridicat de fructe de calitate , stoloneaza putin, posibilitatea de avea 2 productii pe an in cazul unei prime producții foarte timpurii. Poate fi cultivat in sol sau substrat, in câmp sau solarii.
Diablesse(Plared54) , incepe producția la câteva zile după Duchesse. Planta semierecta fara sensibilitati la boli. Florile se situaza sub foliaj. Fructe de culoare rosu aprins, formă conica aplatizata dulci si aromate. Se preteaza in toate sistemele de cultura. Procent ridicat de fructe de calitatea a-I-a. Se incadreaza in planul de etapizare a recoltarii.
Darselect, soi cultivat cu succes in mare parte din Europa cat si in Romania. Planta erecta cu sensibilitate la verticilium si fainare. Fructe mari aromate si dulci de culoare rosu caramiziu, se pastreaza bine.
Productia mare/planta a adus cultivatorilor castiguri insemnate fiind un soi des intalnit in planul de productie.
Plared 65 începe să producă la doar câteva zile dupa Darselect, sa zicem cam în aceiași perioada cu Elsanta. Soi foarte nou nu are sensibilitati. Fructe mari, forma conica aplatizata, culoare rosu aprins stralucitor au o aroma aparte fiind apreciate de consumatori. Fructele ferme se păstrează foarte bine. Desfacere pe toate canalele de distributie : piata, supermarket sau poarta fermei.
DA 64 (Plared 64) completeaza cu succes sezonul de recoltare. Este un soi tarziu cu referinte foarte bune. Planta viguroasa fara sensibilitati la boli, fructe mari, conice, culoare rosu intens, cu pulpa ferma se pastreaza foarte bine. Prelungesc sezonul de recoltare si asigura cultivatorului un pret de vanzare mai bun.
Amandine soi Remontant in plină ascensiune in Romania si nu numai, datorita proprietăților plantei si calităților fructului dar si capacității mari de producție. Apreciat pentru pauzele scurte dintre fructificari asigurând aproape o productie continua din mai până in noiembrie. Planta viguroasa, rezistenta la fainare asigura hrana necesara obținerii unei productii mari si de calitate. Fructele mari spre mediu se evidențiază dintre celelalte soiuri datorită gustului si aromei deosebite. Forma conica, culoarea si buna rezistenta la păstrare a facut sa fie vandute cu succes si in Superemarket.
Se cultivă în câmp si solarii sau sere , in substrat sau sol, cultura clasica si pe biloane. Se preteaza in cultura bio.
Preiau comenzi si fac rezervari la telefon
Cantitate minimă comandă 500 bucati.
Livrarea se face prin curier sau direct din depozitul frigorific din Slatina Olt.
Publicat: 19.02.2021 08:02
Actualizat: 19.02.2021 08:02
ID: fFZ84czHN1R