Ocazie! Cadou special căței / pui akita inu mascul / femela

1.400 lei
negociabil
Dacă vrei sa îi faci un cadou unei peroane dragi, e timpul sa uiți de aceleași flori care se ofilesc în câteva zile, acum e momentul sa impresionezi!
Acest "cuțu" face pentru tine în fiecare zi ca persoana căruia il dăruiești sa își aducă aminte de tine timp de 10-12 ani.

Dacă citești acest anunț asta înseamnă că nu este nimic întâmplător, aici ai găsit rasa de câine potrivita sufletului tău.
Este IUBITOR:te așteaptă da sa întorci acasă mai ceva ca un părinte.
Este LOIAL:te urmează oriunde și orice ai face.
Este PROTECTOR:poti merge pe munte fără frica când este cu tine, nu latră dacă nu este necesar.
Are PRESTANTA:când îl scoți în lume atrage toate privirile.
Este ușor de dresat:e atât de inteligent încât uneori ai impresia ca înțelege tot ce ii zici doar ca nu poate sa îți răspundă.
Aș putea continua lista mult timp, pentru ca mama puilor este la mine în curte de 2 ani și nu a încetat din a ma impresiona plăcut zilnic.

Nu este orice rasă, este akita inu japonez, detali despre rasă găsiți în link-ul de mai jos sau va rog sa vizionați filmul HACHIKO.

https://www.infocaini.ro/rase-de-caini/rasa/akita-inu

Prețul este 1400 de lei, dacă crezi ca este prea scump poți face un compromis și ia-l acasă. În maxim 2 luni realizezi ca ai cumpărat cel mai ieftin "cuțu" și dacă ar fi sa îl mai iei o data o sa te convingi ca banii nu au valoare...

Disponibili un mascul și o femela (alb)
Mama lor cu pedigree tip A, cățeluși sunt cu carnet de sănătate la zi, bonus castron și hrana pt 3 săptămâni.
Orice alt detaliu la tel.
Publicat: 17.02.2021 16:02
Actualizat: 17.02.2021 16:02
ID: fFnA0U5ryz1