Vila noua P+1 de vanzare in zona Arcasilor

150.000 €
126 m²
0 vizualizări
Va prezentam un proiect modern, o vila cu o arhitectura deosebita situata in unul dintre cele mai cautate cartiere rezidentiale din Galati: Arcasilor.
Casa construita pe o suprafata de teren de 500 mp, are o suprafata de 164 mp construiti si 126 mp utili la care se adauga si 10 mp de terasa.
Ea este compartimentata astfel:  la parter gasim livingul generos, bucataria si o baie iar la etaj  avem cele 3 dormitoare, o baie, un dressing si terasa.
Imobilul este in momentul de fata in faza de proiect, constructia efectiv va incepe un luna aprilie a.c.
Astfel se vor putea urmari etapele de constructie ale imobilului, iar la nivelul finisajelor avand posibilitatea de a da nota dumneavoastra personala viitorului camin.
La finalizare, vila se va preda  impreuna cu proiectul de executie. Proiectul beneficiaza de supraveghere atenta a procesului de constructie de catre dirigintele de santier, proiectant si responsabilul tehnic de executie.
Casa beneficiaza de toate utilitatile: apa curenta, canalizare, electricitate si gaz.
Vila se va preda in stadiul “la gata” cu  finisaje de calitate, centrala termica pe gaz, instalatii si obiecte sanitare,  usi interior, gresie, faianta, parchet, scara interioara, tamplarie termopan Ramplast 6 camere cu geamuri triplex, gard si alei pavate cu dale la pretul de 150.000 euro.
Aveti insa posibilitatea de a achititiona vila “LA ROSU” pentru pretul de numai 105.000 euro.
Detalii tehnice importante:
placa de beton peste etaj si certificat calitate pentru beton si fier beton acoperis din tabla de 0,5 cu garantie de 25 ani zidarie BCA Ytong grosime 30 cm detalii fatada din piatra naturala
Vezi descrierea
Publicat: 08.04.2021 15:04
Actualizat: 08.04.2021 15:04
ID: fT41MLX7Xqn