Cablu alimentare PC calculator desktop monitor imprimanta televizor

10 lei
negociabil
0 vizualizări
Va rog sa cititi anuntul inainte de a pune intrebari. Anunturile mele sunt foarte clare, aveti toate detaliile relevante in anunt. Multumesc!

Nu vand minorilor. In cazul in care aveti sub 18 ani, vorbiti cu unul din parinti sa citeasca anuntul si apoi sa dea comanda, in cazul in care se decide.

Comanda minima este de 100 de lei (puteti alege oricare dintre produsele pe care le am la vanzare pentru a atinge aceasta suma). Nu onorez comenzi cu valoare mai mica de 100 de lei, indiferent ce optiune alege clientul - ridicare personala sau expediere prin curier.

Ofer garantie 12 luni pentru orice produs achizitionat de la mine.
Preturile nu sunt negociabile si nu ma intereseaza schimburi, de niciun fel.
Ridicarea personala se poate face din str. Prevederii, nr 10 (sect. 3).
De asemenea, pot expedia oriunde in provincie prin Fan Courier, cu verificare continut colet, taxa de curierat fiind suportata de client (27 de lei, in cazul localitatilor aflate in aria de acoperire standard Fan Courier).

Cablu alimentare PC, lungime 1,7 m.
Pret: 10 lei/buc.

Ofer garantie 12 luni pentru orice componenta PC achizitionata de la mine. Conditiile de acordare a garantiei sunt aceleasi ca peste tot:
- in cazul in care, in decursul celor 12 luni, considerati ca produsul s-a defectat, acesta se prezinta/se trimite la garantie, la adresa specificata in anunt
- termenul maxim in care solutionez garantia este cel legal, de 15 zile calendaristice (in medie 3-4 zile)
- eventualele taxe de curierat (in cazul in care nu se prezinta/ridica personal produsul la/de la garantie) sunt suportate de catre solicitantul garantiei.
Vezi descrierea
Publicat: 08.04.2021 07:04
Actualizat: 08.04.2021 07:04
ID: fTjXL514GQj