Anvelope Second Hand Iarna 215/45 R17 FALKEN cu Garantie si Transport Gratuit

200 lei
0 vizualizări
Prețul afișat este valabil doar pentru o singură anvelopă comandată.

Vă oferim transportul gratuit indiferent de numărul anvelopelor comandate sau de locația dvs. Pentru mai multe detalii legate de termene și condiții de garanție accesați link-ul următor: https://www.radburg.ro/termeni-si-conditii/

*Produsele din fotografii sunt noi. Rolul acestor fotografii este informativ, ca referință la varianta anvelopei second hand.

CARACTERISTICI ANVELOPĂ

CATEGORIE: Anvelope Second Hand

DIMENSIUNE: 215/45 R17

SEZON: Iarnă

LĂȚIME: 215

ÎNĂLȚIME: 45

DIAMETRU: 17

MODEL: EUROWINTER HS01

INDICE INCARCARE: 91

INDICE VITEZA: V

Anvelopele second hand pentru Turisme marca FALKEN modelul EUROWINTER HS01 cu dimensiunea 215/45 R17 au profilul rămas de aproximativ 95% care vă permit să mai circulați maxim 40000 KM.

Anvelopele de iarnă sunt compuse dintr-un cauciuc mai moale și sunt destinate pentru temperaturi sub 7 grade Celsius. Cauciucurile sunt mai moi și își mențin flexibilitatea la temperaturi scăzute și îngheț, iar canelurile pronunțate asigură aderență pe apă sau zăpadă. Nu este recomandată folosirea lor pe timp de vară deoarece la temperaturi ridicate le crește distanța de frânare.

Clasa de viteză pentru anvelopa EUROWINTER HS01 este V. Acesta vă informează că anvelopa este destinată autoturismelor cu o viteză maximă de 240 km/h.

Indicele de sarcină este de 91. Acesta reprezintă greutatea maximă de 615kg/anvelopa pe care anvelopele o pot transporta în siguranță.

Pentru siguranța dvs. vă recomandăm să respectați indicii de viteză și sarcină marcați pe anvelopă.

Anvelopele second hand comercializate de Radburg sunt importate din țări precum Germania, Elveția și Austria. Selecția anvelopelor se bazează pe un proces riguros, în care specialiștii noștrii se asigură de lipsa defectelor precum: ovalizarea, perforare/ tăiere și uzarea neuniformă.

Pe lângă un preț bun, puteți alege anvelope second hand pentru a reduce din poluarea și din consumul de energie necesar pentru producția anvelopelor, ajutând la protejarea mediului.

⮚ Pentru informații contactați-ne telefonic luni-vineri / sau lăsați-ne mesaj pe Whatsapp (disponibilitate 24h/24h) și va vom răspunde în cel mai scurt timp.
⮚ Pentru cumpărături online accesați siturile https://www.radburg.ro
⮚ Pentru a deveni partenerul nostru accesați situl https://www.tyrecenter.com

Pret: Brut

Anunt adaugat de pe Autovit.ro
Vezi descrierea
Publicat: 10.06.2021 10:06
Actualizat: 10.06.2021 10:06
ID: fc8BM2AYguv7