Table CREUSABRO 4800 si 8000*KALMETAL*DURETAL - debitari, prelucrari

Bacău, jud. Bacău
0 vizualizări
NOI NU NE MANDRIM CU DURITATEA NOASTRA,
DAR CU DURITATEA PRODUSELOR NOASTRE, DA!

Sunt numeroase domenii in care sunt necesare materiale care sa fie si rezistente la frecare/uzura dar si la temperatura ridicata: STATII DE ASFALT, LINII DE LAMINARE, INDUSTRIA CIMENTULUI, etc.

Este stiut faptul ca marea majoritate a tablelor rezistente la uzura/frecare la temperatura de 200-220*C incep sa-si piarda din proprietatile de rezistenta la uzura, ajungand sa se comporte precum tablele din otel carbon, de calitate obisnuita (OL 37- OL52), nemai avand duritatea conform standardului.

Aceste medii pot fi intalnite la statiile de asfalt, fabricile de ciment, linii tehnologice de prelucrare a metalului si multe altele.

Pentru aceste situatii, SINERGIC GROUP INDUSTRY SRL Bacau, cu o experienta in domeniu de peste 27 de ani, va poate oferi de la producatori si stockisti din Europa, urmatoarele marci:

- CREUSABRO 4800: este un otel laminat la cald cu o rezistenta exceptionala la uzura cu 50% mai buna decat a unei table normale cu HB = 400, calita si revenita in apa ceea ce-i confera o buna prelucrare dar si o rezistenta la temperatura de 300*C;
Aceste table se fabrica cu grosimi de la # 3,0...# 100mm avand formate de fabricatie: x mm;

- CREUSABRO 8000: este un otel laminat la cald, calit si revenit in ulei. Elementele de legatura, laminarea originala si tratamentul termic ii confera o atitudine ridicata fata de orice alt tip de otel similar conferindu-i o rezistenta la uzura cu HB = 500 dar si o rezistenta la temperatura de 350*C.Fabricatia acestui tip de tabla incepe cu grosimea de # 5,0 mm si pana la # 60 mm cu diverse formate de fabricatie: x mm;

- KALMETAL, DURETAL 45, 65, 145, sunt table placate, compuse din doua foi de tabla: una de otel carbon si cea de a doua din o tabla rezistenta la uzura/temperatura. Formatul uzual al acestor table este 1500 x 3000 iar structura grosimii celor doua table se asigura cu realizarea unei corespondente dintre proiectul dvs cu marfurile din stoc.

Aceste table se pot livra la formate de fabricatie mentionate mai sus dar si debitate la formatul solicitat:

- la laser ( grosimi de tabla de pana la #15 mm);
- la plasma ( grosimi de pana la # 50mm), manuala, sau la dispozitiv mecanic ( vezi foto 6 unde se poate observa urma lasata de debitare a pieselor);
- la oxiacetilena ( grosimi de pana la #140mm);
- la jet de apa, conform cerinte beneficiar ( grosimi de pana la # 250mm).

Mai putem executa in atelierul propriu:

- roluirea reperelor solicitate pentru grosimi de pana la # 20 mm conform razelor solicitate de client (vezi foto 3);
- gaurire, inclusiv pentru suruburi cu cap inecat si chiar pentru tablele cu HB = 500;
- sudura cu electrozi E 7018 sau cu electrozi manganosi.

Oferim consultanta tehnica de specialitate, compozitia chimica, incercari mecanice, etc necesara privind utilizarea acestor calitati, mediile in care actioneaza precum si prelucrarea acestora.

Pentru orice detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati si la:

- tel. director general Pricopoaea Constantin
- tel. -15
- fax. -31 sau la adresa societatii:
SINERGIC GROUP INDUSTRY srl Bacau
str. Bicaz, Nr. 64, zilnic intre orele 8,00 - 17,00.

NOI CREAM AFACERI DURABILE DE PESTE 27 DE ANI!
Publicat: 17.02.2021 10:02
Actualizat: 17.02.2021 10:02
ID: ffLh3ag4Se9