Vanzare En-Gros, Prosoape bumbac 100%, Calitate superioara!

44 lei
negociabil
0 vizualizări
Vanzare En-Gros, Prosoape bumbac 100%, Calitate superioara!

Comanda minima En-Gros 30 kg.
Pret: 44 Lei/ kg.
Prosoapele sunt noi.

Prosoape de corp confectionate 100% din bumbac egiptean, care datorita microfibrelor lungi, prezinta cea mai mare capacitate de absorbtie a apei, dintre toate tipurile de bumbac folosite in industria HoReCa. Densitatea acestora, va ofera o experienta de utilizare identica cu cea din hotelurile de lux, corelata cu un timp mai scurt de uscare,
Realizate in Turcia prin procedee moderne de fabricatie, exclusiv pentru piata HoReCa, garanteaza utilizatorului casnic o rezistenta sporita in timp si totodata o intretinere usoara.

Livrare direct din stoc, dispunem de dimensiuni, culori si modele diverse, pentru oferte en-gros, sau la bucata, nu ezita sa ne contactezi!

Oferim garantie pe produsele noastre pe o durata de 6 luni si o perioda de retur de 30 zile.

Iti oferim livrarea gratuita in Cluj Napoca, iar in restul Romaniei companii de logistica sau curierat ne asigura transportul catre tine, pentru orice volum de marfa. Livrarea este oferita doar pana in fata adresei, manipularea nu este inclusa.

Colegii nostri iti stau la dispozitie pentru orice comanda:

Luni: 8 - 17
Marti: 8 - 17
Miercuri: 8 - 19
Joi: 8 - 17
Vineri: 8 - 17
Sambata: 9 - 14
Duminica: Inchis

Telefon:
WhatsApp:
Viziteaza-ne online si pe site-ul nostru, sau contacteaza-ne la , ca sa iti prezentam produsul dorit printr-un apel video.
Vezi descrierea
Publicat: 07.04.2021 09:04
Actualizat: 07.04.2021 09:04
ID: ftD9jlj3Dy6