Casa Sânmartin

130.000 €
121 m²
1 vizualizare
Agenția imobiliară Karimob vă propune spre achiziție comision 0% la cumpărător o casă în localitatea Sânmartin la doar 4 km de Oradea.
Casa este situată într-o zonă rezidențială nouă a localității și dispune de parter și etaj, măsurând o suprafață utilă de 122 mp, suprafață teren de 300 mp.
Parterul este compus dintr-un living mare cu ieșire pe terasa din spatele casei , bucătărie mobilată cu bun gust cu finisări de cea mai bună calitate, o baie și o cămară. La etaj se găsește o baie și 3 dormitoare dintre care două cu dressing și balcon .
Atât parterul cât și etajul au încălzirea in pardoseală cu centrala proprie pe peleți.
Curtea este amenajată cu gazon și parcuri cu flori iar în spatele casei dispune de o terasă cu loc de luat masa în aer liber și posibilitatea de amenajare a unei zone de barbeque.
Toate actele la zi, se vinde complet mobilată și utilată, materiale de calitate superioară.
În cazul în care oferta noastră corespunde intereselor dumneavoastră pentru orice informații vă stăm la dispoziție, zilnic, în intervalul orar 8.00-20.00, la numărul de telefon (folosesti formularul de contact) precum și la sediul Agenției KARIMOB CONFORT , din Oradea, str Aleea Salca , nr 22.
Va mulțumim ca ne-ați vizitat !
Vezi descrierea
Publicat: 22.02.2021 09:02
Actualizat: 22.02.2021 09:02
ID: fG2Vdq4FU6A

Anunțuri similare