Anvelope Second Hand Iarna BRIDGESTONE cu Garantie si Transport Gratuit

94 lei
0 vizualizări
Prețul afișat este valabil doar pentru o singură anvelopă comandată.

Vă oferim transportul gratuit indiferent de numărul anvelopelor comandate sau de locația dvs. Pentru mai multe detalii legate de termene și condiții de garanție accesați link-ul următor: https://www.radburg.ro/termeni-si-conditii/

CARACTERISTICI ANVELOPĂ

CATEGORIE: Anvelope Second Hand

DIMENSIUNE: 215/45 R18

SEZON: Iarnă

LĂȚIME: 215

ÎNĂLȚIME: 45

DIAMETRU: 18

MODEL:BLIZZAK LM-35

INDICE INCARCARE: 93

INDICE VITEZA: V

Anvelopele de iarnă sunt compuse dintr-un cauciuc mai moale și sunt destinate pentru temperaturi sub 7 grade Celsius. Cauciucurile sunt mai moi și își mențin flexibilitatea la temperaturi scăzute și îngheț, iar canelurile pronunțate asigură aderență pe apă sau zăpadă. Nu este recomandată folosirea lor pe timp de vară deoarece la temperaturi ridicate le crește distanța de frânare.

Anvelopele second hand comercializate de Radburg sunt importate din țări precum Germania, Elveția și Austria. Selecția anvelopelor se bazează pe un proces riguros, în care specialiștii noștrii se asigură de lipsa defectelor precum: ovalizarea, perforare/ tăiere și uzarea neuniformă.

Pe lângă un preț bun, puteți alege anvelope second hand pentru a reduce din poluarea și din consumul de energie necesar pentru producția anvelopelor, ajutând la protejarea mediului.

⮚ Pentru informații contactați-ne telefonic luni-vineri / sau lăsați-ne mesaj pe Whatsapp (disponibilitate 24h/24h) și va vom răspunde în cel mai scurt timp.
⮚ Pentru cumpărături online accesați siturile https://www.radburg.ro

Pret: Brut

Anunt adaugat de pe Autovit.ro
Vezi descrierea
Publicat: 08.04.2021 14:04
Actualizat: 08.04.2021 14:04
ID: ftM43aqkM2x