Casa de tip P+M- zona Ultracentrala, str.Iuliu Maniu

128.000 €
100 m²
0 vizualizări
Prestige Imobiliare propune pentru vanzare :

Casa in regim P +M – zona Centrala, str. Iuliu Maniu

Este compusa din: Parter: -hol, bucatarie, camara de alimente, antreu, baie si 3 camere (din care una este spatiu comercial si are intrare direct de pe strada).
                         Mansarda :-hol acces , dressing, baie si 2 dormitoare + spatiu pt inca 2 camere ,care momentan este pod.

Imobilul are 2 intrari in curte si este dispus pe o suprafata construita de 120 metri patrati, suprafata utila este de 100 metri patrati iar suprafata totala a terenului este de 292 metri patrati.

Casa se vinde mobilata si utilata.

Dispune de loc de parcare atat in garaj care este prevazut cu 3 locuri si masoara 60 metri patrati, cat si in fata imobilului.

Deasupra garajului este amenajat la mansarda o terasa de vara + un apartament cu o camera, baie si bucatarie proprie de 50 metri patrati.

Casa este construita din caramida, solida , cu pereti foarte grosi de 40 cm grosime.

Acoperisul imobilului este schimbat relativ recent, de 5 ani.

Dispune de un beci spatios(50 metri patrati) si inalt care este uscat- fara igrasie sau infiltratii + loc pentru centrala.

Casa este situata pe o strada linistita, ultracentral, fiind aproape de toate zonele de interes ale orasului, magazine, restaurante, cafenele, banci, scoli, gradinite, mijloace de transport in comun, etc.

Incalzirea se realizeaza de la centrala de termoficare iar gazul este tras in fata casei; casa garajul si mansarda au incalzire atat in pardoseala cat si pe calorifere.

Ideal de a transforma in spatiu comercial, birouri, cabinete medicale, etc.

Pretul propus pentru vanzare este de : 128.000 euro.
Vezi descrierea
Publicat: 08.04.2021 13:04
Actualizat: 08.04.2021 13:04
ID: ftl5sM8H0ME