Serena-1: Duplex minimalist, finalizat, finisaje premium si utilitati

187.000 €
negociabil
145 m²
0 vizualizări
Va prezentam in exclusivitate spre achizitie un proiect premium direct de la proprietar, complet finalizat, de tip duplex, realizat cu deosebita atentie asupra detaliilor si a finisajelor folosite. Duplexul este situat in cartierul rezidential Serena din Mosnita Noua si dispune de toate utilitatile: drum si trotuar pavate, iluminat stradal, spatiu verde amenajat, apa, canalizare, gaz si curent.

Duplexul este construit in stil minimalist, cu regim de inaltime P+E, avand terasa necirculabila si suprafete vitrate generoase.
Fiecare imobil are o suprafata utila de 145mp si teren de 288mp.
Suprafata utila este dispusa astfel:

La parter gasim:
- Un hol spatios si scara interioara cu posibilitatea crearii unui spatiu de depozitare generos
- Baie cu dus walk-in, dotata cu toate necesitatile
- Camera tehnica cu zona prevazuta pentru masina de spalat haine si uscator
- Bucatarie de tip open space, separata de living, oferind posibilitatea realizarii unei insule, avand prevazute pe pozitie instalatiile sanitare si electrice
- Zona de dining
- Un living spatios si luminos, cu vedere si iesire spre curtea interioara

La etaj gasim:
- Un hol generos, scaldat in lumina naturala, oferind posibilitatea amenajarii unei zone pentru citit si relaxare
- Baie matrimoniala complet utilata, prevazuta cu cada freestanding, 2 lavoare, w.c. si bideu suspendate
- Un dormitor matrimonial cu vitraje generoase prevazut cu dressing
- Un dormitor secundar prevazut cu dressing
- Birou / dormitor secundar

Finisajele interioare sunt de calitate premium, gresia si faianta folosite sunt marca Tempini, usile interioare marca Porta Doors, usa de acces in casa marca Qfort, realizata pe comanda. Treptele scarii interioare sunt placate cu marmura marca Rocas Décor, iar balustrada scarii interioare este realizata din sticla securizata.

Incalzirea fiecarui imobil este asigurata cu ajutorul unei centrale in condensatie marca Vissman si a unui sistem premium de incalzire in pardoseala, TECE, cu termostate de ambient amplasate in fiecare incapere. Intregul sistem poate fi controlat printr-o aplicatie pe telefonul mobil.

Tamplaria premium folosita pentru realizarea spatiilor vitrate este din seria Synego, a marcii Rehau, avand un profil de 80mm, 7camere, si un coeficient de transfer termic k< 1 W/mp.

Termoizolatia acoperisului este realizata cu polistiren de 20cm EPS120, iar hidroizolatia terasei necirculabile este executata cu membrana Sika. Peretii exteriori sunt termoizolati cu polistiren de 10 cm si decorativa, intregul sistem folosit fiind marca Baumit.

Securitatea este asigurata printr-un sistem de supraveghere video al exteriorului imobilului, avand o camera video orientata catre accesul in curte si o camera video orientata catre curtea interioara. De asemenea, imobilul este protejat in interior de un sistem de alarma bazat pe senzori de miscare, orientati catre fiecare zona de acces in interior, cu actionare generala dar si separata pe fiecare nivel: etaj si parter.

Proprietatea este complet imprejmuita cu gard din boltari, placat spre interior cu polistiren si decorativa.

Curtea de acces si curtea interioara sunt complet amenajate cu gazon, sistem de irigare si sistem de iluminat. Pavajul in curtea de acces este realizat din placi Tempini, de dimensiuni mari, montate de la accesul in curte pana la intrarea in imobil.

Pentru a descoperi mai multe detalii despre proiectul nostru, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.
Vezi descrierea
Publicat: 08.04.2021 15:04
Actualizat: 08.04.2021 15:04
ID: ftm38i3JhHa