Rulouri Exterioare,Reparatii usi garaj,reparatii rulouri

0 vizualizări
Rulourile exterioare cu lamele din aluminiu au la interior spuma poliuretanica care asigura o foarte buna protectie impotriva caldurii, frigului, ploii si a zgomotelor, dar au si calitati antiefractie.
Gandite sa dureze, confectionate din aluminiu si vopsite in camp electrostatic, acestea confera atat rigiditate, cat si durata in timp nelimitata pentru aspectul general si actionare (nu necesita retusuri de vopsea, nu ruginesc, nu se decoloreaza, nu se deformeaza la caldura). In interior, axul (octagonal) este confectionat din otel, prevazut cu bucse cu rulmenti, fapt care il face foarte silentios si manevrabil, chiar si la latimi mari.
Rulourile din aluminiu aplicate pe exterior pe tamplarie, sau montate in casetele deja existente in zidarie prin dezafectarea celor vechi din lemn, acesta este segmentul pe care societatea noastra este specializata sa vi-l ofere la standarde ridicate de calitate.
Secolul 21 face ca oferta noastra sa fie completa numai daca spunem ca pe langa manevrarea clasica, manuala, aceste rulouri pot fi dotate cu motor avand diferite actionari cum ar fi:
- cu snur
- cu intrerupator
- cu telecomanda;
- cu arc
Termen de executie 2/3 zile.
Service in maxim 24H.
Montajul si masuratorile se fac gratuit pe zona Bucuresti-Ilfov
Firma noastra mai asigura contra cost si SERVICE pentru rulouri exterioare si usi de garaj orice tip(sectioanale si tip rulou).
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati telefonic sau intrand pe site-ul nostru
http://rulouri-exterioare-usi-garaj.ro

Răspund la mesaje indiferent de ora . Poze reale .
Vezi descrierea
Publicat: 15.01.2022 16:01
Actualizat: 15.01.2022 16:01
ID: fw4G7mh0SV6C