Coltar living extensibil pe dreapta Lotus, cu lada, 270 x 173 x 80

499 lei
negociabil
0 vizualizări
Coltar living extensibil pe dreapta Lotus, cu lada, 270 x 173 x 80

Coltar cumparat de la Dedeman in urma cu 5 ani( cumparat cu 2400 ron!!)

Coltarul a fost utilizat in regim normal si prezinta urme de folosire ( pielea artificiala a inceput sa se decojeasca in anumite locuri iar pernele s au lasat/necesita umplere) dupa cum se poate vedea in poze. In rest coltarul se prezinta bine! Nu este rupt, lasat sau probleme de structura!

Coltarul este extensibil , reversibil stanga-dreapta + are si lada de depozitare!!

Produsul se poate vedea si cumpara doar din Cluj-Napoca!! Nu se trimite in tara si nu se asigura transport!! Acesta trebuie preluat de cumparator( se desface in 6 piese!!

Coltarul Lotus va ajuta sa obtineti un mic colt de relaxare, perfect pentru relaxarea din timpul liber, avand extensia pe partea dreapta. Acesta este tapitat cu stofa si imitatie de piele neagra.Sezutul este prevazut cu burete, iar spatarul coltarului sustine cele 3 perne decorative.

Dimensiunile coltarului Lotus (270 cm lungime, 173 cm latime si 80 cm inaltime) sunt potrivite pentru un living de dimensiuni medii sau mari. Prin extensia pe role, coltarul ofera un spatiu pentru odihna cu dimensiunile 130x225 cm, usor de manevrat si cu structura de calitate.

Coltarul dispune de o lada pentru depozitarea lenjeriei sau altor articole pe care nu le doriti la vedere, dar la care doriti acces imediat. Bratele demontabile faciliteaza manevrarea coltarului, astfel incat reorganizarea incaperii sau mutarea acestuia in alta incapere sa fie realizata cu usurinta.

Descrieri tehnice:

coltar extensibil
extensie pe role
saltea din burete grosime 10 cm, vr 2324
arcuri sinusoidale
brate detasabile cu elemente de cuplare tip cleme
lada de depozitare lenjerie
greutate neta: aprox 95 kg
Culoare/Texturi: diverse culori/stofa/piele eco/micro fibra
Vezi descrierea
Publicat: 15.05.2022 01:05
Actualizat: 15.05.2022 01:05
ID: h1GO7dhrTxDY