Apartament 2 camere,CF, lux, garaj, 62 mp, in Grand Hill

133.500 €
53 m²
0 vizualizări
Va prezentam spre vanzare un apartament demn de luat in considerare superfinisat ,situat intr-un imobil construit in anul 2018 si ideal pentru persoanele care isi doresc sa locuiasca intr-o zona linistita si cu verdeata dar si acces facil catre toate punctele de interes ale orasului.

Apartamentul este situat in primul imbil de la Grand Hill, apartamentul are CF.
Orientarea apartamentului este Sudica.

Disponibil pentru ocupare imediata apartamentul este pregatit pentru rezidenta si pentru a satisface cele mai pretentioase gusturi. Intregul apartament este luminos si echilibrat din punct de vedere vizual si va asteapta sa il descoperiti si sa va bucurati de confortul si de amplasarea excelenta a acestuia invecinandu-se cu Grand Hotel Italia si avand parte de o panorama generoasa asupra orasului.

PRIVO IMOBILIARE vinde: apartament 2 camere, baie, semidecomandat complet mobilat si utilat de lux, garaj subteran avand suprafata utila de 62 mp + terasa de 8 mp perfecta pentru petrecerea timpului liber; Alte beneficii: centrala termica proprie utilarea completa cu electrocasnice mobilier modern aparatura audio-video usa metalica;

Contactati-ne cu incredere daca aceasta oferta se pliaza necesitatilor dumneavoastra pentru vizionari sau mai multe detalii.
Vezi descrierea
Publicat: 20.07.2021 08:07
Actualizat: 20.07.2021 08:07
ID: hiAUU0gssVcY