Ofer meditatii la limba engleza pe skype (70 lei sedinta 2 ore)

0 vizualizări
Am absolvit Facultatea de Litere, specialitate romana- engleza si am lucrat atat in invatamantul de stat (am predat la gimnaziu si liceu) cat si privat avand o experienta de 10 ani in domeniu. Meditatiile se vor desfasura pe Skype, o sedinta costand 70 lei.

Desi experienta e un punct forte cand vine vorba de meditatii, am observat ca e la fel de important cat de confortabil te simti la meditatii fie alaturi de un profesor cu experienta, fie de un student de la care intelegi foarte bine si in egala masura.

Imi organizez sedintele de meditatie in functie de cerintele voastre, nivelul la care va aflati si capacitatea mea de discernamant cand vine vorba de nevoile voastre reale si ce pot eu sa fac sa imbunatatesc situatia curenta.

De multe ori se intampla sa avem lucruri in comun: fotografia, excursiile la munte, poate aceleasi preferinte in materie de filme sau sport. Provocarea vine cand nu exista puncte comune si fiecare descopera cate ceva despre celalalt, imbunatatind atat limba engleza (care este prioritatea numarul 1) cat si valorile noastre morale sau culturale.

Consider ca in felul acesta se formeaza o chimie, o relatie faina intre profesor si voi. Si vii la meditatie cu alt suflu cand stii ca o sa discuti despre lucrurile care iti plac si totodata iti indeplinesti obiectivele daca acestea, de exemplu, constau in a trece o proba de interviu in limba engleza sau pur si simplu in a ridica nivelul gramatical sau a aduce un plus cunostintelor de vocabular.

Ma axez pe conversatie, putina gramatica (si aici putina reprezinta un mare depinde), vocabular si expresii uzuale din limba engleza. Insa, in functie de cerintele voastre( pregatire pentru scoala, academia de politie sau cambridge de ex), ma mulez pe scopurile specifice care va sunt de folos.

Daca te-am convins si ti se par o persoana cu care te-ai vedea\conversa pe skype cel putin 2 ore din viata pentru a-ti atinge obiectivele in cariera\viata, astept cu drag un apel mesaj privat!
Vezi descrierea
Publicat: 21.07.2021 08:07
Actualizat: 21.07.2021 08:07
ID: jWS1UM4cAtkn

Anunțuri similare