Portofel dama piele piton

349 lei
negociabil
0 vizualizări
Fiecare portofel piele naturala sarpe va fi intotdeauna considerat o versiune ideala a unui cadou de lux pentru femei si merita o deosebita atentie si recunoastere.

Pielea de piton este un material de inalta calitate, care va satisface foarte bine nevoile celor mai pretentiosi clienti.Este frumoasa, flexibila, autentica si unicata datorita faptului ca fiecare individ are amprenta unica.

Produsele noastre, portofel piele naturala sarpe este confectionata manual de catre experti din industrie, tocmai de aceea fiecare model este unicat si nu il veti mai regasi

Este ideala pentru a crea produse care necesita abilitatea de a se flexa, ex- genti de mana, deoarece piele de piton se va flexa cu usurinta, nu se va cuta la indoire si isi pastreaza aspectul indiferent.

Accesorile executate din piele de sarpe sunt rezistente si durabile in timp avand capacitatea extraordinara de a isi pastra culoarea, textura si finetea de-a lungul anilor.

Indiferent daca alegeti culoarea naturala a sarpelui pentru a evidentia marcajele naturale de pe piele

Sau doriti sa va evidentiati printr-un accesoriu de o alta culoare glazed sau matte.

Ambele stiluri sunt la fel de disponibile in functie de preferintele d-voastra. Stabiliti daca doriti un marcaj natural sau un marcaj natural incorporat sub o culoare pe care o alegeti.

Detalii produs:

Compartimente: la interior are 4 compartimente generoase + multiple compartimente mici pentru carduri.
Buzunare: la interior este prevazuta cu 1 buzunar cu inchidere prin fermoar.
Inchidere: Fermoar.
Compozitie

Exterior: 100% piele naturala piton.
Interior: 100% piele naturala.

Livram oriunde in tara (livrare gratuita)
Vezi descrierea
Publicat: 10.06.2021 14:06
Actualizat: 10.06.2021 14:06
ID: k4IlOdhxk8I2