2 camere - Complex PERLA RESIDENCE - Pipera

520 €
43 m²
0 vizualizări
VIB Imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament de 2 camere , situat in complexul residential   ” Perla Residence” , finalizat in anul 2020, la parter. Unul dintre cele mai cautate complexe rezidentiale , beneficiind de facilitatiile zonei ; Pipera.
Apartamentul este modern mobilat si utilat complet, fiind foarte luminos, dispune de o suprafata utila de 43 mp, construit in regim semidecomandat, compus astfel: un living spatios si luminat cu zona de dining , bucatarie deschisa, un dormitoar , o terasa deschisa si o baie..
Apartamentul este mobilat in stil mediteranean, calitatea mobilierului este superioara si se prezinta in stare perfecta .Acesta este complet mobilat si utilat , nu necesita investitii .
Zona de living, cu canapea , zona de luat masa, televizor ,AC si o terasa generoasa (perfecta pentru a fi transformata in spatiu de relaxare).
Bucataria se prezinta mobilata si utilata cu toate electrocasnicele necesare.
Terasa este spatioasa si ideala pentru a petrece momente placute la o cafea, ori pentru a va bucura de putina relaxare dupa o zi lunga.
Incalzirea este data de centrala proprie.
Complexul dispune de parcare subterana.
Perla Residence ofera paza si supraveghere video , este amplasat in zona de NORD ,foarte aproape de MALL Baneasa /Aeroportul Baneasa, in proximitate regasim: transport public ; complexe comerciale ; scoli private ; centre /infrumusetare/spa ; Sali de sport ; gradinita/scoala/after school  ; Promenada Mall si metroul Aurel Vlaicu si multe alte facilitati ale zonei!
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa luati legatura cu noi , va stam la dispozitie pentru orice curiozitate sau nelamurire aveti!
Vezi descrierea
Publicat: 15.01.2022 09:01
Actualizat: 15.01.2022 09:01
ID: l3YPicuGYE18