Casa individuala moderna cu 7 camere, terasa, garaj, piscina + 900 mp!

750.000 €
320 m²
0 vizualizări
Proprietatea este situata pe o strada secundara linistita, cu trafic redus si o foarte buna vecinatate.
Imobilul a fost construit in anul 2013, peretii fiind din caramida, termoizolati si finisati cu tencuiala decorativa in exterior. Acoperisul este cu tigla, iar ferestrele si usile exterioare sunt de tip termopan.

Confortul termic este asigurat de cele 2 centrale termice pe gaz, calorifere, semineul pe lemne din living si unitatile de aer conditionat.
Finisajele interioare au fost realizate cu materiale de calitate premium, cu o foarte mare atentie la detaliile de executie.
Casa are suprafata utila de 320 mp, desfasurata pe 3 niveluri astfel:
- parterul este compus din living amenajat ca zona de zi si de primire a oaspetilor, bucatarie, camara, baie, debara, holul cu casa scarii si holul de trecere spre garaj, unde este si spalatoria; din living si din bucatarie se poate iesi pe o terasa acoperita cu suprafata de circa 80 mp, amenajata ca zona de relaxare;
- etajul este compus din 4 camere, un hol spatios si 2 bai; dormitorul matrimonial are dressing si baie proprie;
- la subsol este o sala de sport cu sauna si un spatiu de depozitare;
- podul inalt este amenajat ca spatiu de depozitare.
Proprietatea detine un garaj pentru 2 masini, dotat cu porti cu inchidere automata si priza de curent trifazic.
In extinderea casei, cu acces separat, este un apartament cu suprafata de 42 mp, mobilat si utilat modern, cu centrala termica si contorizare separata, compartimentat astfel: living cu bucatarie, dormitor, baie si hol.
Piscina are volumul de circa 60 mc, este placata cu mozaic si dotata cu jacuzzi, acoperis retractabil, instalatie de filtrare, tratare si incalzire a apei si iluminat.
Curtea este iluminata si superb amenajata cu alei pavate cu piatra naturala, arbusti ornamentali, pomi fructiferi si gazon. De asemenea, exista si instalatie de udare automata.
Proprietatea este imprejmuita cu gard inalt si opac pentru un maxim de intimitate. Totodata, aceasta detine instalatie de alarma si supraveghere video.
Este perfecta pentru a fi caminul unei familii, fiind pretabila pentru doua familii (parinti si copii) sau pentru a fi transformata in pensiune.
Pentru a va convinge de potentialul acestei proprietati, va asteptam la vizionare!
Pentru mai multe informatii, contactati-ne cu incredere!

Va stam cu drag la dispozitie,
Echipa Napoca Imobiliare.

VC7 108835
Vezi descrierea
Publicat: 31.08.2021 15:08
Actualizat: 31.08.2021 15:08
ID: lj83aTQ1Dtlt