Carlig Remorcare MERCEDES Vito W639 - Omologat RAR - Livrare Gratuita

545 lei
negociabil
0 vizualizări
Firma autorizata CDR Auto Solution SRL, comercializeaza Carlige De Remorcare si accesorii, cu garantie, factura fiscala si transport GRATUIT in toata tara, dedicate tuturor autoturismelor marca MERCEDES , tip A CLASS - B CLASS - C - CLASS - CITAN - CLA - G CLASS - GL - GLA - GLC - GLK - M CLASS - ML - S CLASS - SPRINTER - VITO - VIANO X CLASS , varianta berlina - combi - hatchback - cabrio - coupe - SUV – duba , precum si al tuturor celorlalti producatori de autovehicle. Puteti afla telefonic sau prin mesageria OLX despre oferta.

Carligele de remorcare sunt fabricate in conformitate cu normele EU si RO, respectand punctele de prindere originale ale fiecarei masini.
Ne dorim o interactiune cat mai buna si eficienta cu clientii existenti dar mai ales cu potentialii cumparatori al produselor si serviciilor noastre, de aceea punem un accent foarte mare pe partea de consiliere. Aveti garantia ca produsele oferite sunt de cea mai buna calitate!

DESCRIERE

- Toate produsele sunt certificate EU si agreate de catre Registrul Auto Roman (nu mai trebuie facut RAR);
- Produsele sunt noi, livrate cu toate accesoriile de prindere, factura fiscala si certificat de garantie;
- Garantia oferita este de 24 luni;
- Se monteaza fara modificari suplimentare aduse masinii (sudura, gaurire, improvizatii, etc);
- Fiecare produs este dedicat unui singur model auto, verificarea compatibilitatii facandu-se dupa seria de sasiu;
- Pe partea mecanica, nu afecteaza garantia autoturismului;
- Instructiunile de montaj sunt incluse in pachet.

DE CE CDR AUTO SOLUTION?
- Ne dorim ca fiecare client sa fie multumit de calitatea produselor noastre cat si de profesionalismul oferit in timpul consilierii.
Nimanui nu ii place sa fie tratat cu indiferenta in momentul in care cere informatii despre produse sau servicii si nu numai, de aceea timpul mediu alocat consilierii fiecarui client este de aproximativ 6 minute, in masura in care timpul ne permite. Daca va putem ajuta cu informatii sau sfaturi legate de produselor noastre sau a altor produse din domeniul auto, in masura in care ne pricepem va ajutam cu drag!

CUM IDENTIFIC CARLIGUL DEDICAT MASINII MELE?
Pentru usurarea procesului de identificare a carligului dedicat masinii dumneavoastra avem nevoie de urmatoarele date tehnice:
- Model masina, an fabricatie, tip caroserie, capacitate cilindrica, cai putere sau KW, tractiune. Fie ne puteti lasa aceste date prin intermediul mesageriei OLX, fie printr-un mesaj SMS/WhatsApp pe numarul de contact afisat in anunt.
Simplificarea transmiterii acestor detalii se poate face prin atasarea unei poze cu certificatul de inmatriculare al masinii, verificarea datelor tehnice facandu-se prin intermediul platformei RAROM sau a entitatilor aferente altor state membre EU.
-
CAT DUREAZA?
Identificarea carligului dedicat masinii dumneavoastra se poate face atat telefonic, cat si prin mesaje SMS/WhatsApp, timpul alocat identificarii find de circa 1 minut. Timpul de livrare a carligului ofertat si livrarea acestuia la adresa dumneavoastra este de aproximativ 2-3 zile lucratoare.

PRETURI
- Preturile incep de la suma afisata in anunt;
- Ele variaza in functie de fiecare autoturism;
- Garantam preturi corecte in raport cu calitatea produselor.

INSTALATII ELECTRICE
- Instalatia electrica oferita gratuit contine priza 7 pini cu cablaj si instructiuni;
- Daca masina solicita instalatie electrica speciala cu modul de protectie CAN-BUS, pretul incepe de la 180 RON.
- Daca masina se afla in garantie, va vom consilia cu privire la acest aspect.

AVETI NEVOIE DE MONTAJ AUTORIZAT? NICI O PROBLEMA!
Va vom recomanda unul dintre service-urile noastre partenere din orasul dumneavoastra, profesionisti desavarsiti in domeniul AUTOMOTIVE.
In momentul in care intrati in posesia produselor noastre, va putem furniza datele de contact ale partenerilor nostrii, pentru a prevenii eventualele conflicte de interese.
Pentru linistea dumneavoastra, garantam seriozitatea si profesionalismul companiei noastre si a partenerilor nostrii din domeniul AUTOMOTIVE.

LIVRARE
- Produsele ofertate sunt in stoc, timp de livrare 1-3 zile lucratoare prin curier rapid, transport GRATUIT.
-
RETURNAREA PRODUSELOR
- Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile de la primire, conform legii.

Pentru orice intrebare sau informatii suplimentare, va stam la dispozitie atat telefonic la numarul , cat si prin intermediul platformei OLX. Va ajutam cu drag de la inceputul indentificarii carligului dedicat masinii dumneavoastra si montarea acestuia, precum si cu alte informatii despre produsele comercializate de compania noastra in domeniul auto. Vedeti oferta completa accesand profilul nostru de utilizator pe platforma OLX. Va multumim pentru increderea acordata!
Vezi descrierea
Publicat: 05.05.2021 07:05
Actualizat: 05.05.2021 07:05
ID: mX_QC8SwthKj