Panouri solare presurizate apa calda heat pipe toate anotimpurile

1.000 lei
negociabil
0 vizualizări
Putem asigura MONTAJUL de către Firma noastra 07*********35

https://panourisolare.info/

Panourile solare presurizate:
Ca particularitati de constructie, tuburile din alcatuirea unui panou solar presurizat se evidentiaza prin a lor eficienta, fiecare astfel de tub superconductor incalzind circa 10 L de apa. Asadar, in functie de necesitatile proprietarului, compania noastra pune la dispozitie panouri prevazute cu 12, 18, 20, 22, 24 sau 30 de tuburi.
Realizate dintr-un material deosebit de rezistent la socurile din exterior, un astfel de tub detine in interiorul sau un vid si un heat – pipe alcatuit din cupru. Antigelul solar este urmatoarea componenta fundamentala care preia vaporii incalziri din zona superioara a heat pipe-ului, destinatia fiind schimbatorul de caldura. De aici, caldura incalzeste apa rece regasita in boiler, iar consumatorul o poate folosi dupa bunul sau plac.
Comparativ cu panourile solare nepresurizate, cele compuse din tuburi vidate superconductoare functioneaza constant pe intreaga perioada a anului, independent de temperaturile scazute din timpul sezonului rece. Exceptand autonomia termica, panoul solar presurizat functioneaza cu succes chiar si in contextul in care unul sau mai multe tuburi vidate se sparg, acestea fiind usor de inlocuit de specialistii nostri.
Vezi descrierea
Publicat: 20.07.2021 08:07
Actualizat: 20.07.2021 08:07
ID: nA0nSO9W2SpV