Incalzire in pardoseala sistem uscat fara sapa firma pentru montaj

50 lei
negociabil
0 vizualizări
www.incalzire-prin-pardoseala.ro
www.hai-instal.ro
07********35

Sistemul de incalzire in varianta uscata a fost creat special pentru zonele in care sistemul umed nu poate fi utilizat. Spre exemplu, renovarea unor cladiri vechi sau tehnologii de constructii noi cu tavane cu grinzi din lemn. Tavanele din lemn sunt caracterizate de permiterea unor sarcini utile reduse, ceea ce exclude aplicarea unor sape grele de ciment, a caror greutate ajunge la 130 kg/m2. Ceea ce ar insemna ca o podea de 20 m2 cantareste 2,6 tone!
Sistemul uscat este usor si durabil. In combinatie cu placi de pardoseala uscata, cantareste numai 40 kg/m2 si poate sustine sarcini de pana la 150 kg/m2. 
In plus, sistemul uscat este caracterizat de grosimea redusa, fiind ideal si pentru spatii care impun o limitare a inaltimii pardoselei. Grosimea totala a sistemului este de doar 50 mm, ceea ce include grosimea panourilor din polistiren (25 mm) si placile de pardoseala uscata (2 buc. x 12,5 mm). 
Un alt avantaj al acestui sistem este disponibilitatea imediata de a lucra chiar dupa finalizarea instalarii si executarea testului necesar de presiune. Ceea ce reprezinta o mare imbunatatire in comparatie cu sistemul umed, in care uscarea necesita cel putin 3 saptamani, iar secventa de intarire naturala minimum 8 zile de saturare. In aceasta perioada, nu pot fi aplicate finisaje sau pardoseli, pentru ca s-ar putea sparge podeaua. 

Tel 07********35
Vezi descrierea
Publicat: 31.08.2021 08:08
Actualizat: 31.08.2021 08:08
ID: pDjsKx-89B9U