8 Minute fata de metrou Nicolae Teclu - Apartament 2 camere COMISION 0

65.990 €
53 m²
0 vizualizări
Termen de predare IULIE 2021.

Pret 65.990 Euro TVA inclus

Pret parcare descoperita in curtea interioara 4.900 Euro TVA inclus
Pret parcare acoperita 10.000 Euro TVA inclus

Oferta noastra completa o gasiti pe site-ul bestexpertimob.ro

Apartament 2 camere, luminos si camere generoase (dormitor de 16 mp, living de 18 mp), aflat intr-un imobil cu 7 etaje, ce dispune de lifturi hidraulice de ultima generatie pe fiecare dintre cele 3 scari ale blocului.
Blocul este inconjurat de o gradina generoasa cu spatiu verde,dispune de cale de acces privat si locuri de parcare atat descoperite, aflate in curtea complexului cat si acoperite. Ansamblul in care se afla apartamentul este dezvoltat de constructorul cu 1000 de apartamente livrate cuprinse in 6 Proiecte finalizate anterior atat in Municipiul Bucuresti cat si in afara acestuia. Imobilul este construit cu materiale de inalta calitate,perimetrul apartamentului cat si peretii despartitori din apartament fiind din caramida Porotherm .
Ansamblul se situeaza in zona noua a sectorului 3, sectorul verde al capitalei, adiacent bulevardului Theodor Pallady, in vecinatatea statiei de metrou Nicolae Teclu (8-10 min de mers pe jos) si cu acces rapid catre o impresionanta zona comerciala aflata in imediata apropiere (IKEA, Auchan, Lidl, Metro, Decathlon, JYSK, Mega Image, Dedeman, Leroy Merlin, Jumbo etc.).
Apartamentul se preda la cheie, beneficiind de finisaje la alegerea clientului (gresie, faianta, parchet, usi interioare), usa metalica, termopane, centrala proprie si racordat la toate utilitatile publice puse la dispozie in zona (apa, canalizare, gaz, energie electrica).
De asemenea in zona se pot regasi o varietate de unitati de invatamant publice si private, atat scoli cat si gradinite.
Apartamentul reprezinta cea mai buna alegere și este potrivit pentru cei care isi doresc un camin bine compartimentat, de calitate și la un pret accesibil!

Pentru detalii complete si alte oferte va invitam sa vizitati site-ul nostru BESTEXPERTIMOB.RO.
Va asteptam la vizionari!
Vezi descrierea
Publicat: 11.06.2021 21:06
Actualizat: 11.06.2021 21:06
ID: sAt-RevoAJG7