Oferta Apartament Nou 3 camere Aparatorii Patriei Acceptam Noua Casa

72.700 €
62 m²
0 vizualizări
Avem plăcerea de a va oferi spre vanzare apartamente cu 3 camere in Bucuresti  situate in zona Aparatorii Patriei, Drumul Jilavei
Amplasata intr-o zona linistita , fiind in acelasi timp foarte aproape de toate punctele de interes (supermarket,  metrou statii autobuz, scoala).
Apartamentul cu 3 camere suprafata de 61.77 mp util si este compus din: living 17mp , dormitor cu spatiu de dressing 12.65mp,  dormitor12.16, bucatrie 5,78mp si hol 4.18mp si terasa de 6.16mp

Imobilele sunt construite pe structura de beton armat cu caramida Porotherm de 30 cm izolate cu polistiren de 10, acoperis tigla metalica. 
Toate finisajele sunt realizate mecanizat, cu produse de calitate superioara, atent creionate.
Beneficiaza de centrala termica proprie  24 kw, incalzire prin calorifere

Tamplarie PVC cu geam termopan triplu strat -, , usa metalica la intrare, usi de interior cu pervaz pe ambele parti.
Obiecte sanitare: cada + baterie, vas wc  complet echipat, mobilier pentru baie complet echipat cu baterie, sifon, robinet instalat pentru masina de spalat.

Finisaj exterior fatade cu zugraveala structurata + decoruri placaj travertin, balustrazi din fier forjat, parcare pavata.
Utilitati complete (energie electrica, gaz, apa curenta rece cu contorizare separata, canalizare, pregatit pentru internet si cablu tv prin fibra optica, interfon)

Acceptam orice fel de credit bancar. Oferim consultanta si solutii financiare prin colaboratorii nostri, pentru a obtine cel mai avantajos credit Ipotecar sau Prima Casa.
Va asteptam cu drag la o vizionare!

Direct dezvoltator! Comision zero!
Vezi descrierea
Publicat: 14.01.2022 19:01
Actualizat: 14.01.2022 19:01
ID: u7GxMMR3AXIi