Apartament cu vedere la mare centru Costinesti langa plaja -de vanzare

54.000 €
negociabil
54 m²
0 vizualizări
Este ideal, inclusiv pentru orice firma care doreste sa-si faca reclama, (fiind folosit inclusiv ca birou cabinet avocatura) datorita faptului ca apartamentul este situat cu expunere la cea mai aglomerata intersectie din Costinesti, loc obligatoriu de trecere spre si dinspre plaja centrala, lac, statiune, acesta fiind vizibil inclusiv de pe plaja, din zona Obeliscului si din Statiune .
Apartament cu vedere la mare, decomandat, recent bransat la reteaua de gaze, detine instalatie si dotari de cea mai buna calitate.
Investitii in 2019: - instalatia de incalzire; - aer conditionat Daikin; - copertare acoperis; - baie modernizata;
Pentru mai multe detalii si alte informatii, nu ezitati sa sunati la nr de telefon afisat in anunt sau la nr. tel 07******30 (proprietar unic).
Imobilul din Costinesti – Centru str. Tineretului sc.1 etj.3 din 3, apt. 301, are unic proprietar si este disponibil pentru mutare imediat, avand toate actele realizate (cadastru , Carte Funciara, certificat energetic), acesta are vedere stradala, cu balcon inchis cu geam termopan, decomandat, mobilat sau nemobilat, negociabil .
In urma modificarilor au fost inlocuite obiectele sanitare, fiind renovat in totalitate, avand acces inclusiv din bucatarie catre balcon, bucataria fiind mare. se poate utiliza ca a 3-a camera (dormitor) .
Dotarile imobilului cuprind: mobilat sau nemobilat, A.C. Daikin, centrala termica pe gaz Buderus cu calorifere Ferroli si apa calda, aragaz si masina de spalat, nou achizitionate,
Usa metalica la intrare, gresie si faianta, parchet laminat, tavan fals, cablu tv si internet, interfon, instalatii de gaz, apa si curent contorizate separat fata de vecini.
Apartamentul este izolat termic si fonic cu polistiren extrudat la peretii spre exterior, inclusiv in tavan, cat si recent pe terasa exterioara (acoperis), iar usile de la camere si ferestrele sunt din termopan Salamander, asigurand o maxima protectie termica si fonica.
Zona in care este situat imobilul, este o zona turistica si cu potential comercial, blocul are 3 etaje si este inconjurat de vile.
Iesirea din scara blocului, duce catre plaja mare (50m), parcare in fata si in spatele blocului.
In zona se mai gasesc : scoala si gradinita la 100 de metri si piata, oficiu postal la 75 de metri, Statia CFR - Costinesti Tabara la 150 m.
Exista mijloace de transport in comun in proximitate, magazine, sediul politiei si cabinet medical - farmacie .
Vezi descrierea
Publicat: 30.08.2021 13:08
Actualizat: 30.08.2021 13:08
ID: vIzkKL7YBbOt