Vila P+1 Militari-Ciorogarla Direct proprietar , fara comision

92.999 €
negociabil
110 m²
0 vizualizări
Situata la 10 minute de metroul Pacii , 5 minute de Centrul Comercial Militari : Auchan, Carrefour, Hornbach, Mr. Bricolaj, Outlet Center, si la 5 minute de Aqua Park Divertiland, localitatea Ciorogarla - Darvari reprezinta locatia perfecta pentru a eveda din aglomeratia Bucurestiului. Locatia ofera acces facil atat din Autostrada A1 cat si prin Domnesti, Dragomiresti, Bragadiru si noua centura A0. Comuna Ciorogarla beneficiaza de supermarket Mega Image, dispensar, clinica veterinara, teren si sala de sport, parc, gradinite, scoala general si liceu. Un alt punct de atractie interesant este Manastirea Samurcasesti.
Va propunem spre vanzare 2 vile cu o arhitectura deosebita situate in localitatea Darvari- Ciorogarla, langa statia RATB 431, pe strada Piersicilor , complet asfaltata.
Ca si utilitati: - alimentare cu apa de la put propriu
- fosa vidanjabila
- bransament electric
- bransament gaz
- bransament fibra optica

Suprafata construita este de 145mp, iar suprafata utila 100mp. Cota de teren variaza intre 350 si 400 mp.

Compartimentarea este realizata astfel: - Hol de intrare cu spatiu de depozitare
- 3 dormitoare
- 3 grupuri sanitare
- Living
- Bucatarie
- Terasa
- Pivnita

Structura este pe cadre de beton , caramida portanta la parter si structura de lemn la mansarda. Peretii sunt izolati la exetrior cu polistiren de 10cm si vata la interior. Acoperisul este din tabla tip Wetterbest , tamplarie tripan de la Gealan.
La exterior se finiseaza cu tencuiala decorativa siliconata Kober, iar la interion vinarom alb
Casa se vinde finisata complet la exterior, cu alei de beton si parcare turnata, gard din lemn, porti , pamant pregatit pentru spatiu verde.
La interior se vinde "la alb" cu vopseaua lavabila data fara achizitie si montaj de elemente finite: gresie, faianta, parchet, usi, obiecte sanitare, centrala termica si radiatoare.
In functie de finisajele alese se poate discuta si de pretul "la cheie"
Termenul de livrare al proiectului : Mai 2021.
In cadrul aceluiasi proiect din minicartier mai sunt disponibile 2 case pe parter cca 100mp construiti ce au termen de finalizare septembrie 2021. Mai sunt disponibile o casa cu etaj și una pe parter.
Vezi descrierea
Publicat: 18.09.2021 15:09
Actualizat: 18.09.2021 15:09
ID: xJHIznXDVUh6