Cabana cu piscina aproape de Cluj

1.700 lei
negociabil
0 vizualizări
Vă oferim spre închiriere o super casă de vacanță cu piscina exterioara, foisor cu acces la rau, gratar, curte si terasa in aer liber si acoperita, la munte, în Frăsinet, comuna Baisoara, la o distanță de doar 50 km de orașul Cluj Napoca, intr-un cadru idilic, departe de forfota cotidiana.

Vila construită din piatră și lemn, cu un design deosebit, are acces direct la râul Iara, fiind dispusă pe trei nivele, are 6 dormitoare și 5 bai și o suprafață de peste 220 mp, astfel:
- la parterul de peste 90 mp, care este un open space, cu un frumos șemineu, smart tv, canapea extensibilă, zonă de relaxare, unde vă puteți destinde și/sau distra. Tot la parter este zona de luat masa, pentru 12 persoane, zona de bar, bucataria complet utilată cu aragaz, cuptor, hotă, masina de spalat vase, frigidere, cafetiere, espresoare de cafea, storcator de fructe, prajitoare de pâine, veselă, o baie de serviciu și o cămară. Pe terasa de la parter se află un loc de luat masa și un loc destinat fumătorilor.
- etajul generos este dotat cu 3 dormitoare extra large, având mobilier din lemn masiv, saltele ortopedice (180x200 cm), 2 băi ultrafinisate pentru cei mai pretențioși oaspeți, fiecare baie având câte 2 dușuri termostatate, vase de toaletă suspendate, obiecte sanitare de marcă, masina de spalat rufe. De asemenea, la etaj regăsim o terasa imensă, dotată cu mobilier din ratan, de unde se poate admira un peisaj de poveste.
- mansarda cochetă, dispune de 3 dormitoare (un dormitor cu 1 pat king size și 1 pat single, un dormitor cu 2 paturi single și un dormitor cu un pat king size), 2 băi finisate ultramodern și un spațiu de relaxare.

Piscina exterioara incalzita din fibra de sticla, cu o dimensiune de 8mX4m, reprezinta punctul de atractie, in special pe perioada verii. Va veti putea distra, racori, bronza, savura o carte buna, va veti putea etala talentele culinare alaturi de cei dragi!

Foișorul cu acces și panoramă la râu este dotat cu canapele de piele naturală, smart tv, (din luna mai până în luna octombrie), mese si scaune din lemn masiv, balansoare, este un spațiu ideal pentru luat masa, relaxare și socializare.

In curte există un loc dedicat pregătirii preparatelor culinare în aer liber, dotat cu gratar, cuptor, sobă/ loc ceaun, masa tip bar cu priveliste la rau, iar masa o puteti servi in aer liber, pe terasa, in foisor.

Atât copii cât și adulții pot practica în curtea împrejmuită diverse sporturi în aer liber. De asemnea, este amplasat și un loc de joacă pentru copii.

Piscina impreuna cu toate facilitatile din exterior (gratar, foisor, loc de joaca copii, trambulina, terasa acoperita), sezlonguri, se poate inchiria pentru organizari de petreceri/evenimente, pentru reuniuni intre prieteni, etc. de luni pana joi exceptand diverse sarbatori legale, tariful fiind de 1700 lei/zi in intervalul orar .

Disponibilitate pentru inchirierea pe o zi a piscinei:
Joi,
Joi,

Vila, impreuna cu toate facilitatile (piscina exterioara, sezlonguri, foisor, curte, gratar, terasa acoperita si terasa in aer liber), se poate inchiria pentru minim 2 nopti, tariful depinde de perioada inchiriata.

Disponibilitate pentru inchirierea pe o saptamana: .
Disponibilitate: si dupa .

Atracții turistice:
#Cetatea Liteni - 10 km. Este una dintre cele mai pitorești cetăți-ruine medievale din zona Transilvaniei,
#SalinaTurda - 35 km. Salina este unul dintre cele mai spectaculoase obiective turistice subterane din lume.
#CheileTurzii - 40 km. Pe lângă faptul că este rezervație naturală, Cheile Turzii a fost inclusa în listele U.N.E.S.C.O. printre cele mai de seama monumente ale naturii, fiind prezente peste 1000 specii foristice, 67 specii păsări, câteva specii de pești și animale sălbatice.
#Mănăstirea Muntele Rece (Plopi)
# Manăstirea Băișoara - 10 km. Biserica este decorată în exterior cu ceramică italiana, capiteluri si frize de ipsos, acoperita cu tabla de cupru si cruci de inox pe acoperis si turle.
#Pârtia Mare Muntele Băișorii - 20 km
#Pârtia Buscat - 25 km. Pârtia are trei ramificatii de nivel usor, mediu si dificil, telescaun, pârtie sănii, centre de inchiriat echipamente sportive, parcare si restaurant.
#Cheile Vălișoarei - 30 km. Rezervația constitue un important obiectiv turistic, putându-se vizita și ruinele cetății medievale ale Trascăului, biserica mănăstirii din Măgina, satul Rimetea și muzeul său etnografic, rezervațiile naturale Cheile Plaiului.
#Trasee pentru biciclete, atv-uri, motoare.
Aeroportul International "Avram Iancu", este la o distanta de 50 km de vila.
Vă așteptăm cu mare drag!
Vezi descrierea
Publicat: 21.07.2021 10:07
Actualizat: 21.07.2021 10:07
ID: xbXVQMyfr4jt