Anunțuri găsite

Anunțuri găsite

Filtre
Sortează
Monedă
București (B)
acum o zi
Contabilitate - Traduceri
Redare 3D arhitecturală, vizualizări fotorealiste, precum și ilustrație arhitecturală și CAD. Pe lângă crearea unor modele funcționale și atrăgătoare din punct de vedere vizual, ne recomanda si orientarea spre strategie și nevoia de rezolvare a problemelor rapid deoarece știm cât de important este termenul limită al clientului.
Dezactivat
Galaţi (GL)
acum 5 zile
Reparații electronice
Execut reparatii masini de spalat de orice tip și indiferent de defect la domiciliul clientului în Galati, ofer garanție. Intervenție rapida, preturi mici, seriozitate. Va rog sa ma contactați la nr. de telefon din anunt:
Dezactivat
Iaşi (IS)
acum 4 zile
Auto - Transport
Vindem masini in rate fara avans, din stoc sau la comanda. Oferim garantie 3 luni sau 10.000km pentru autoturismele comercializate. Pentru mai multe detalii accesati site-ul: www.sanauto.ro Telefon:
Dezactivat
Piteşti (AG)
acum 8 zile
Construcții - Amenajări
PCA Top Construct srl Echipa montatori rigips cu experiența in domeniu de peste 15 ani, executam lucrări de amenajări: case , apartamente ,birouri. Tel:
Dezactivat
București (B)
acum 9 zile
Contabilitate - Traduceri
-Canal Instal Service SRL- Prestam servicii de inalta calitate,cu o vechime pe piata de peste 10 ani,stam la dispozitia clientilor nostri NON-STOP,pentru a rezolva evenimentele neprevazute.Va stam in ajutor cu utilaje,cat si cu echipamente moderne pentru a rezolva cu eficacitate orice problema aparuta.Cea mai buna recenzie a firmei noastre este recomandarea clientilor deoarece le-am oferit cele mai bune servicii si cele mai bune preturi raport pret/calitate. ~Servicii Desfundare-Canalizare ~Servicii Desfundare Tevi-Baie-Bucatarie ~Servicii Decolmatare-Conducte-Canalizare(cu furtun de inalta presiune) ~Servicii Decolmatare Camine(Manual sau Mecanizat) ~Inspectie video(diagnosticarea conductelor cat si verdictul pentru starea conductei) ~Schimbarea Conductei ~Servicii Igienizare ~Servicii Vidanjare ~Vidanjare Fose Septice ~Vidanjare Fose Ecologice Programul este NON-STOP,nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin email! Telefon:
Dezactivat
Craiova (DJ)
acum 11 zile
Reparații electronice
Inginer service centrale termice si cazane, autorizat ISCIR, ofer următoarele servicii : -montaj centrale termice sau înlocuirea vechii centrale termice -montaj cazare incalzire -punere in functiune, autorizare, curatare si verificare tehnica periodica centrale termice -repararea centralelor si a cazanelor -montaj aer condiționat -curatare si igienizare instalatie de climatizare -realizarea instalației atat pe cupru cat si pe Ppr pentru centralele termice Toate acestea sunt valabile pentru orice model de centrala termica!
Dezactivat
Cluj-Napoca (CJ)
acum 12 zile
Construcții - Amenajări
Dispunem de 2 echipe diferite de meseriasi profesionisti, pentru: 1) lucrari de pavaje (dale) de diverse tipuri si diferite utilizari ( curti, parcari, platforme industriale etc) 2) constructii garduri (boltari / cofrat si turnat beton /plasa zincata / tabla zincata), construim ziduri de sprijin Garantam pentru calitatea lucrarilor. Apelati nr de telefon: (nu putem raspunde la mesaje)
Dezactivat
Galaţi (GL)
acum 13 zile
19.900 €
negociabil
Altele
Vand afacere la cheie , functionala , cu contracte in derulare si autorizatii la zi , DSP , Mediu , Acord Primar . Curatatoria are ca mijloace fixe urmatoarele dotari : - 3 masini de spalat de 10 si 12 kg - 2 uscatoare de capacitate 10 kg - masa industriala de calcat - calandru - masina de ambalat vertical - masina de ambalat orizontal - carut circuit murdar - cosuri rufe curcuit curat - stendere profesionale inox pt haine - rafturi profesionale pt textile horeca Masinile de spalat si masinile cu uscator sunt echipate cu sistem de plata cu moneda , astfel ele, putand fi folosite in regim self service dar si in regim full service . Toate echipamentele sunt fabr in nov 2019 si iunie 2020 , deci sunt in garantie . Schimb doar cu imobiliare sau autoturism , ofer diferenta daca este cazul . Exista si posibilitatea de inchiriere cu 500 EURO / Luna
Dezactivat
Filipeştii de Pădure (PH)
acum 14 zile
Auto - Transport
Sc FLOBAR TOTAL TRANS S.R.L. Ofera Servici de Transport marfa paletizata, colete, mobila, materiale de constructii etc. Oriunde în tara fără limita de km Fiat Ducato 3.5t prelată 10ewp L-4.90 l-2.10 h-2.10 Pentru siguranța dumneavoastră Deținem Asigurare CMR in valoare de 50.000€ Pretul oscilează în funcție de greutate, volum sau cantitate Detali la nr de mai jos Barbu valentin- - Bratu florin -
Dezactivat
București (B)
acum o lună
Locuri de muncă
Angajam agenti securitate cu sau fara experienta pentru obiective in sectoarele 3 si 4 Oferim salarizare atractiva, bonusuri, prime, posibilitate de avansare ( sef tura, sef obiectiv ). medicina muncii, scolarizare si echipament gratuit. Contact -
Dezactivat
Gura Humorului (SV)
acum 8 ore
Construcții - Amenajări
Executăm lucrări de hidroizolatii bituminoase termosudabile la acoperișuri, terase, pereti de fundații cu materiale si manoperă de cea mai bună calitate. Ne deplasăm in tot judetul. Tel
Dezactivat
București (B)
acum 8 ore
9.000 lei
negociabil
Altele
Masina de indreptat si roluit jante din otel si aluminiu Masina electromecanica cu actionare hidraulica; Diametrul jantei 10”-19”; Antrenare electrica a rotii; Motor electric cu reductor; Presiune de lucru: 140 bar; Putere rotatie: 15rpm; Inaltime: 1480mm; Latime: 1377mm; Greutate neta masina (kg): 368. Utilaj Nou!
Dezactivat
Piteşti (AG)
acum 8 ore
Auto - Transport
Transport orice, oricând, oriunde la cele mai avantajoase preturi, tariful de 1,5 lei se calculează la distante mai mari de 100 km pe sens. Asigur și manipulați marfa la nevoie, montez și demontez mobila. Ofer factura sau bon fiscal.
Dezactivat
București (B)
acum 8 ore
Construcții - Amenajări
o Deblocarea usilor metalice sau de termopan o Deblocarea usilor cu butuc cu chei cu amprenta sau clasice o Deblocarea usilor ce se deschid cu chei tip fluture o Deblocarea usilor de interior o Deblocarea ferestrelor de termopan
Dezactivat
București (B)
acum 8 ore
Auto - Transport
Service de electrica auto, montaj Servide de electrica auto service specializat oferim urmatoarele servicii - instalare navigatii auto - montaj subwoofere auto - montaj difuzoare auto - instalare insonorizant auto - diagnosticare si rezolvare probleme de electrica auto, inchidere centralizata, diverse probleme de electrica - instalare senzori de parcare Strada Grigore Moisil nr 38, sector 2, Bucuresti. Cod postal 023792 -Tel: -service auto electrica ieftin - Servicii: Montaj si vanzare senzori parcare , alarme auto, navigatie-multimedia, camera marsarier, difuzoare auto, subwoofer, becuri xenon, becuri led ,inchidere centralizata, car kit, casetofoane, incarcare freon, diagnoza.
Dezactivat
Iaşi (IS)
acum 8 ore
Altele
<p>Sunt studentă în anul I la facultatea de Litere, departamentul Jurnalism și științe ale Comunicării. În liceu am terminat profilul economic și pe parcursul liceului am ținut evidența economică, și încă o fac, a unei afaceri de tipul Întreprindere individuală. </p>
Dezactivat
București (B)
acum 9 ore
Construcții - Amenajări
Renovari apartamente si amenajari interioare in Bucuresti si Ilfov. Printre serviciile oferite enumeram: - renovare apartamente - renovare garsoniere - renovare spatii comerciale - renovare case - glet, slefuit, amorsa, lavabila -amorsa, lavabila -instalatii sanitare -instalatii electrice -montaj gresie si faianta -montaj usi de interior -montaj rigips -renovari baie si bucatarie -Montaj termosistem Si multe altele. -Dispunem de duba 3,5t Peugeout Boxer cu care servim la aducerea materialelor necesare la lucrare. - Oferim Seriozitate si Calitate. - Oferim factura, chitanta. - Oferim garantie. -Cerem seriozitate. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic la numărul . Va multumim.
Dezactivat
Oradea (BH)
acum 9 ore
Construcții - Amenajări
Servicii profesionale de taiere beton cu disc si inel diamantat. Adancime disc 16.5 cm, Adancime inel 30 cm. Taiere rapida, beton armat, beton, caramida plina, caramida celulara, asfalt, bca. Disponibilitate si la lucrari mici. Decupaje in plansee, pereti, podea. taieri balcoane, marire suprafata usi/geamuri etc Taiere fara praf. Utilaje electrice profesionale, fara fum.
Dezactivat
Braşov (BV)
acum 9 ore
Auto - Transport
Tel... Transport:MUTARI.Mobila.Electrocasnice,Materiale de constructie...etc Oriunde in tara. Masina se afla in Brasov. Detin si trei tipuri de carucioare pentru transport marfa La cerere pot sa aduc persoane pentru manipulare,incarcare si descarcare. Lungime= 4.20 m, inaltime= 1.90 m, latime= 1.70 m.NON STOP! Disponibil la orice ora 24/7. Preturile sunt variabile in functie de volumul incarcaturiii si timpul acordat desfasurarii acestuia. Incarcatura poate varia de la cateva kg...la 1,2 T Acordam foarte mare atentie lucrurilor transportate. Proprietate personala, 3 locuri.Sofer plus 2 pasageri. Volkswagen crafter 2015. Este curata,aer conditionat,stare tehnica foarte buna. Marfa poate fi asigurata cu chingi si bară separatoare,pentru a fi in deplină siguranta. Disponibil in orice zi a saptamanii, inclusiv in weekend ! Caut colaboratori sau orice forma de colaborare !
Dezactivat
Iaşi (IS)
acum 10 ore
Construcții - Amenajări
Montaj si reparații instalații sanitare si electrocasnice . Reparații casnice diverse. Reparatii/ Inlocuiri intrerupatoare si prize ,montaj corpuri de iluminat (lustre,aplice,neoane) Avariile și urgențele se remediază în cel mai scurt timp posibil dupa constatare ! Seriozitate și promptitudine.
Dezactivat
Arad (AR)
acum 10 ore
Auto - Transport
ROMANIA - AUSTRIA - GERMANIA - OLANDA - BELGIA Transport persoane, pachete, colete si bagaje de la Adresa la Adresa Va oferim TRANSPORT ZILNIC cu PLECARI ZILNICE atat TUR cat si RETUR din si spre urmatoarele zone si judete ale tarii: Bucuresti, Dambovita, Teleorman, Arges, Valcea, Brasov, Sibiu, Alba, Hunedoara, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinti, Caras-Severin, Timis, Arad si Bihor. - Circulam cu microbuze 8+1 locuri ! - Transportul se efectueaza de la ADRESA la ADRESA, direct la domiciliu ! - Oferim clientilor nostri servicii de calitate, siguranta si confort la preturi accesibile ! - 50 kg bagaj inclus in pret ! - Plata se poate face si la destinatie ! - REDUCERI pentru grupuri de minim 4 persoane si copii minori pana la varsta de 7 ani ! Rezervari si informatii:
Dezactivat
Galaţi (GL)
acum 10 ore
Construcții - Amenajări
Executam amenajari interioare și exterioare , instalații electrice și sanitare. Montaj și Mentenanța sisteme de aer condiționat. Mobil:
Dezactivat
București (B)
acum 10 ore
Contabilitate - Traduceri
Colectam masini rable auto pt fier vechi sau Dez la cel mai bun preț Va asiguram acte pt radier transport cu platforma noastr de-l Dvs plata pe loc și acte pt radiere
Dezactivat
București (B)
acum 11 ore
Construcții - Amenajări
# Instalator Gaze - autorizat A.N.R.E. (gradele EGD & EGIU) ... execut următoarele servicii / lucrări: - Montaj / Instalare : ARAGAZ / PLITĂ / CUPTOR - gaze + punere în funcțiune / probă (pentru produsele montate / instalate) + verificarea instalației de gaz, cu detector de gaze - Pentru serviciul de instalare (montaj) ARAGAZ / PLITĂ / CUPTOR - gaze, se oferă Proces Verbal de Montaj (care servește pentru garanția produsului instalat). ... inclusiv în WEEKend (Sâmbăta / Duminica) ... valabil pt. BUCUREȘTI (sect.: 1, 2, 3, 4, 5, 6) ... și jud. ILFOV
Dezactivat
Suceava (SV)
acum 14 ore
Construcții - Amenajări
Acoperișuri și Mansardari sistem complet -dulgherie,mansardari, astereala -montaj acoperis tigla metalica -montaj tigla ceramica -montaj alte tipuri de invelitori acoperisuri -remedieri infiltratii acoperis -vopsitorie acoperis - Montaj si Reparati acesorii -hidroizolații -executam și reparam coșuri de fum -executam si terase, foișoare de lemn Reducere de la 10% si pana la 15%
Dezactivat
București (B)
acum o zi
Altele
Sunt o persoană serioasa, sunt studentă iar programul facultății imi permite sa lucrez doar in weekend.
Dezactivat
Odorheiu Secuiesc (HR)
acum o zi
Auto - Transport
https://filtreparticule.ro https://filtre-particule.ro https://filtruparticule.ro -OFERIM SERVICII PROFESIONALE cu o Experienta de 13 Ani!!! Curatare Filtru de Particule DPF/FAP Full Profesional la Pret PROMO 230 RON+TVA toate tipurile auto!!!! Toate tipurile DPF indiferent de capacitate cilindrica al motorului!!! -Oferim 18 luni GARANTIE!!! -Daca nu sunteti multumit de serviciile noastre, primiti banii inapoi!!! SC. Gordius Impex SRL a fost prima firma in Romania care a inceput in curatarea filtrelor de particule DPF/FAP profesional in 2007, pentru toate tipurile de autoturisme, autoutilitare, camioane, autobuze, stivuitoare si tractoare Euro 4, 5 si 6. Momentan lucram cu majoritatea reprezentantelor auto din tara si putem sa spunem ca avem mii de clienti multumiti in toata tara. Calitatea lucrarilor noastre garantam cu experienta noastra de 13 ani in domeniu, cu o echipa de profesionisti si cu aparatele noastre de ultima generatie. In timpul curatarii nu folosim lichide, chimicale care distrug filtru de particule sau nu sunt eficiente deloc cum este ultrasunetul! Procedura de curatare DPF oferit de firma noastra este una complexa in 6 faze ce recomanda toti producatorii de filtre de particule,cu temperaturi ridicate, intre 100-700 grade si presiune aer fierbinte intre 25-100 bar, fara lichid, fara chimicale!!!! -Garantie 18 luni fara limita km! Preturi fara concurenta!! Curatare filtre de particule DPF/FAP la 230 RON + TVA ,toate tipurile Euro 4,5,6 indiferent de capacitatea cilindrica a motorului! -La firma noastra constatarea, verificarea filtrelor de particule este Gratuit!!! -Orice catalizator care este trimis cu filtru de particule fie in aceasi carcasa sau nu este curatat Gratuit !!! -Reconditionare carcasa DPF fisurat si filet senzor distrus, Gratuit! -Daca observam ca filtru de particule prezinta urme de uzuri sau lipsesc bucati din el, nu incepem procedura de curatare! -NU promitem lucruri care sunt imposibile de facut! -Daca noi nu reusim sa curatam un filtru de particule DPF/FAP atunci nimeni nu poate! -Lucram cu filtre de particule DPF de 13 ani fara alte activitati! Cunoastem caracteristicile si functionarea filtrelor de particule DPF la toate tipurile de autoturisme. Dupa constatare vedem imediat care filtru de particule merita curatat si care nu. Foarte multe filtre de particule nici nu merita curatate pentru ca elementul filtrant este obosit, uzat, topit sau distrus. -Nu cheltuiti bani pe curatarea filtrelor de particule daca observati ca partial este topit, ars, lipsesc bucati din el sau elementul filtrant prezinta urme de uzuri! Primim zilnic filtre de particule topite, distruse care au fost curatate cu lichide, ultrasunet cu promisiunea ca o sa fie bun! Minuni nu sunt!!! Niciodata nu cerem bani pentru filtre de particule curatate la care rezultatul final nu atinge 90-95%! -Sa NU spalati filtrele de particule cu apa sau cu orice lichid ce poate sa distruga elementul filtrant! -NU CURATAM filtre de particule DPF care au fost spalate sau curatate in aparate fabricate in Polonia si Turcia care lucreaza pe baza de lichid cu presiune aer!!! -NU CURATAM filtre de particule care au fost curatate la alte firme sau au fost spalate! Vin la noi zilnic multi clienti nemultumiti cu filtre de particule distruse, care au fost curatate cu aparate de toate felurile care lucreaza pe baza de lichid si presiune aer la preturi exorbitante. Aceste aparate spala funinginea iar majoritatea cenusei ramane in elementul filtrant. Dupa ce se usuca amestecul lichid cenusa/lichid se intareste ca betonul, rezultat DPF distrus! Alegeti calitate/experienta/profesionalism! Gordius Impex SRL, loc. Odorheiu Secuiesc, jud. Harghita, str. Orban Balazs nr. 154/C, intrare dinspre str. Bisericii. Tel. , ,
Dezactivat
Iaşi (IS)
acum o zi
Altele
Caut loc de muncă, in orice domeniu, locul de muncă de preferabil in zonele Copou, Centru (Piata Unirii, Bulevardul Stefan cel Mare, Palas) ori Zona Gării. Din păcate nu am experiență, nu am mai avut un loc de muncă până acum, dar mă pricep la calculatoare, sunt bună cu oamenii, diplomată, calmă, învăț repede și știu să mă descurc în situații critice. Menționez că am 18 ani și sunt studentă. Țin să menționez că știu să vorbesc limba Engleză
Dezactivat
Arad (AR)
acum o zi
4.000 lei
Locuri de muncă
Draga doamna sau domnisoara, daca citesti aceste randuri probabil cauti o activitate placuta si platita (sa nu spunem munca) in domeniu. Inainte sa ne prenzetam avem acestea intrebari pentru tine: Iubesti copii ? Ai experienta ca bona? Te pozi coborâ la nivelul lor de joaca? Iti place sa educi? Iti place sa citesti? Iti place ordinea? Noi suntem o familie tanara si prietenoasa incluzand trei baieteii: No1: 4ani No2: 2,5 ani Traim in Viena Suntem crestini neoprotestanti. Vorbim româna, germana si engleza. (Cerem doar vorbirea de limba româna, daca sti si engleza sau germana e perfect) Programul de activitate se va desfasoara 08-18 de luni pina sânbata Activitatea consta in citit, educatie prescolara si joc. Mama lucreaza de acasa si te va introduce cu placere. Daca ai raspuns la toate intrebarile cu DA si te identifici cu familia noastra si programul- te rugam frumos sa trimiti o descriere a ta pe WhatsApp care contine urmatoarele: Descrierea personala, pregatire profesionala- scoala si experienta, (permis auto?), poza In salariul oferit este inclusa. .Angajare cu carte de munca Cazare si mâncare Iti multumim Fam Filimon
Dezactivat
Piteşti (AG)
acum 2 zile
4.290 lei
negociabil
Altele
EDUCATIONAL SECURITY vinde din stoc cabine de paza construite la cele mai inalte standarde, folosind materiale moderne achizitionate de la producatori consacrati. DIMENSIUNI CONSTRUCTIVE : Model STANDARD mm : pret : 4290 lei Model STANDARD MAXI mm : pret : 5490 lei Model STANDARD DOUBLE mm : pret : 5990 lei DOTARI : Tamplarie PVC cu geam termopan LOW-E, SAINT-GOBAIN compusa din usa de acces cu geam, un geam fix si un geam mobil (la modelul STANDARD DOUBLE geamul este tip GHISEU). Instalatie electrica de incalzire : putere 2000 W in trei trepte Iluminat interior LED - 18 W Iluminat exterior LED - 12 W Tablou electric cu sigurante automate SCHENEIDER ELECTRIC . Protectie diferentiala SCHNEIDER ELECTRIC. Protectie exterioara de ploaie pentru tamplarie. Priza industriala EXTERIOR pentru racordarea la reteaua electrica cu fisa (STECHER) marca SCHNEIDER ELECTRIC. Doua prize interioare marca - LEGRAND Comutator marca - LEGRAND Polita de lucru Cuier haine Pardoseala placata cu parchet laminat TRAFIC INTENS. Cabinele sunt construite pe structura metalica sudata din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de inalta densitate. Preturile afisate nu contin TVA. Pentru detalii suplimentare va asteptam cu apel la telefon : 753 - arata telefon - 753 - arata telefon - www.cabinedepaza.com
Dezactivat
București (B)
acum 2 zile
Altele
Caut loc de munca in orice domeniu apt de orice munca am 33 de ani disponibilitate non stop mai multe detali pe forum watap sau
Dezactivat
Ploieşti (PH)
acum 2 zile
Reparații electronice
Repar orice model de mașina de spălat la domiciliul clientului sau la atelierul meu.Ofer garanție și piese de schimb originale.Relatii la telefon:
Dezactivat
București (B)
acum 2 zile
Auto - Transport
Inchirieri auto . AUTOFLUX RENT-A-CAR va pune la dispozitie la preturi foarte accesible autoturisme manuale si automate, toate diesel, SKODA RAPID, VW GOLF VII, RENAULT TRAFFIC 8+1LOC., RENAULT MEGANE, OPEL ASTRA K, DACIA LOGAN, KIA SPORTAGE AUTOMAT 4X4, preturile se calculeaza in functie de numarul de zile, oferta completa pe www.autofluxrentacar.ro Preturi pt VW PASSAT B8 DIESEL AUTOMAT 1-3 zile 38euro 4-7zile 35euro 8-15zile 33euro 15-30 zile 30euro
Dezactivat
București (B)
acum 2 zile
1.190 lei
negociabil
Altele
Unitate de spalat ,scafa coafor - ORION - forma ergonomica chiuveta reglabila. Este foarte simplu sa gasesti o pozitie confortabila clientului dvs care se va relaxa intrutotul. Unitate de spalare ORION Scafa pentru spalat pe cap in coafor cu bazin ceramic reglabil, baterie inox inclusa si scaun din piele ecologica negru. Unitatea de spalare are bratele cromate si se poate prinde in podea. .CARACTERISTICI ESENTIALE: Culoare : Negru tapiterie de calitate Burete de densitate mare pentru rezistenta in timp Toate unitatile necesita minime asamblari Scaun complet tapitat Chiuveta ceramica Baterie completa cu toate accesoriile inclusa Chiuveta reglabila spatiu pentru conectare la apa in spate si la baza unitatii. Pret: 1190 lei (TVA inclus) Transport 50 lei Produs nou
Dezactivat
București (B)
acum 3 zile
Reparații electronice
Ma deplasez absolut oriunde in Bucuresti si 50km imprejurimi. Telefon, sms sau Whatsapp: Ti-ai cumparat un laptop/calculator si ai nevoie de o Instalare Windows , Office si restul de programe, drivere necesare? Ai deja un calculator sau laptop ce se misca greu, apar erori ori apar mesaje sau reclame nedorite? Deti o firma mica/medie si ai nevoie de suport IT, imprimante, servere, la preturi mici? Ai o unitate sau un laptop ce afiseaza erori si nu mai porneste si vrei sa il re-aduci la viata? Practici videochat de acasa si ai nevoie de ajutor pe partea tehnica? Ti-ai cumparar un router wireless si nu te descurci sa il configurezi pentru RDS? Ai cumparat un set de componente PC si ai nevoie de montare in o noua carcasa? Ti-ai cumparat o noua imprimanta casnica sau business, si ai nevoie de instalare sau configurare imprimanta? (exemplu, conectat la retea wireless) Ai un laptop ce nu mai porneste sau ai sters un hard din greseala si iti vrei pozele/documentele inapoi, adica de recuperare date? Ai orice alta problema ce nu apare mai sus? Trimite-mi un mesaj si vad cum pot sa va ajut! Puteti suna fara griji si in weekend sau de sarbatori. Suport-ul IT este activitatea mea principala. Persoana pasionata de domeniul IT/Tehnic, ofer asistenta celor ce nu se pricep foarte bine. Telefon, sms sau Whatsapp: Intodeauna confirm pretul telefonic inainte de orice, si mereu incerc sa ofer cel mai mic pret de pe olx dar totusi sa mentin o calitate ridicata a serviciilor, plus sa ramanem colaboratori pe termen lung. Ma deplasez absolut oriunde in Bucuresti si 50km imprejurimi. Preturi cu tot cu deplasare: -60lei la mine acasa sau in apropierea mea -80 ~ 100lei in alte cartiere din Bucuresti, in functie de distanta. -100+: mai multe echipamente de reparat, ore de noapte sau la o distanta mare de Bucuresti. Puteti sa-mi explicati telefonic despre ce defect discutam, cat de vechi este echipamentul si cum preferati sa rezolvam problema, simplu si cu cuvintele dvs, iar impreuna o sa gasim o solutie. Ma aflu pe: sos. Pantelimon 107, vizavi de cimtirul Armenesc, Sector 2, in caz ca este nevoie sa aduceti echipamentul la mine.
Dezactivat
Timişoara (TM)
acum 3 zile
Auto - Transport
Transport persoane ZILNIC Romania Austria Germania Olanda Belgia plecarile sunt ZILNICE de la adresa la adresa Rezervarile se fac doar TELEFONIC!
Dezactivat
Galaţi (GL)
acum 3 zile
Construcții - Amenajări
Executm lucrări de apartamente totale sau parțiale.rigips,gleturi,gresie,faianță,parchet.,rugam și oferim seriozitate.
Dezactivat
Giroc (TM)
acum 3 zile
Construcții - Amenajări
Inchiriem schela metalica pentru fatade Schela este model italian usor de montat si utilizat . Asiguram transportul la locatie. Inchiriem si scule pentru constructie , popi metalici etc
Dezactivat
Timişoara (TM)
acum 3 zile
Construcții - Amenajări
Executam constructii la rosu, la standarde europene si la cele mai bune preturi. Va oferim totalitatea serviciilor de care aveti nevoie pentru constructia casei dumneavoastra, astfel incat nu va mai fi nevoie sa apelati la 10 constructori. Echipa cu experienta in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare si exterioare, executam orice lucrare, inclusiv instalatii termice,sanitare si electrice. Beneficiem de serviciile unui personal competent, servicii executate profesional.Vom raspunde cu promptitudine interesului dvs. Ne deplasam pe raza judetului Timis Tel -O Executam lucrari de constructii si finisaje: -case la rosu,fundatii,garduri -tencuieli,placari termosistem,tencuieli decorative -glet,lavabil,huma,var,tapet,gresie,faianta,parchet -compartimentari rigips,scafe rigips,placari rigips -montaj mobila -renovari garsoniere-preturi incepand de la 5000 Ron
Dezactivat
Cluj-Napoca (CJ)
acum 3 zile
Reparații electronice
*Aveți probleme cu mașina de spălat? *Noi rezolvam problema în cel mai scurt timp. *Asiguram piese noi de calitate,acestea vin însoțite de garanție. *Deplasarea și constatarea în același zi. *90% Din intervenții pe loc,avand un stoc mare de piese permanent cu noi. *Calitatea,eficiența și rapiditate Nu ezitați sa ne contactați,program Luni-Vineri ,telefonic Luni-Sambata
Dezactivat
Popeşti-Leordeni (IF)
acum 3 zile
Construcții - Amenajări
Garantie 20 de ani! Efectuam izolatii cu spuma poliuretanica cu celula deschisa si inchisa si de asemeni hidrizolatii cu poliuree si vopsea alifatica. izolatii cu spuma poliuretanica celula deschisa 10 cm grosime pret 35 lei/m2 Deasemeni va oferim Pachetul "Comfort maxim" este un produs al firmei noastre creeat in urma cercetarilor continuue asupra nevoilor si cererilor clientilor nostri si conform normelor in vigoare pentru Casele Pasive din punct de vedere termic. Pachetul "Comfort maxim" este un produs tip sandwich cu doua tipuri de spuma poliuretanica, primul strat fiind de 3 cm grosime celula inchisa si urmatorul strat fiind de 12 cm de celula deschisa. Valoarea rezistentei termice este de R= 4,2 (m2k/w.) Prin aplicarea celor doua straturi se obtine o izolatie termica -fonic si hidro exceptionala. Produsele sunt ecologice si sunt fabricate de liderul mondial in aceasta categorie. Oferta speciala a lunii februarie 2021 este de 75 ron/m2. pretul este fara tva. Va asteptam sa ne contactati la numarul de telefon . Multumim anticipat, Echipa Green Insulation Srl
Dezactivat
Constanţa (CT)
acum 3 zile
Auto - Transport
TRACTARI / ASISTENTA NON-STOP pe toată raza județului Constanța, Autostrada A2 / A4 & toata țara . *O 7 4 4 1 3 1 9 8 9* *experienta in domeniul tractarilor si transportului de masini *tractarea si transportul auto se efectuează cu mijloace omologate pt aceasta activitate *preturi rezonabile si corecte *transport auto avariate /roti blocate /cutii viteze blocate *se oferă factura / asigurare cmr *transport auto/moto/utilaje *depanare la fata locului (lipsa curent ,combustibil ,pană , etc ) *transport CONSTATARE ASIGURARE / REMAT / RAR / ITP *transport ambarcatiuni / jetsky *pretul se stabilește în funcție de greutate masinii dvs si distanta! *autoturismul dumneavoastră va fi manevrat,transportat in siguranța și cu profesionalism. PENTRU MAI MULTE DETALII SAU O OFERTA DE PRET NU EZITATI SA SUNATI ! www.tractare-constanta.ro O 7 4 4 I 3 I 9 8 9
Dezactivat
Cluj-Napoca (CJ)
acum 4 zile
Auto - Transport
Tractari auto 24/7 în Cluj Napoca, Floresti , Baciu, Apahida , Chinteni ,Jucu , Autostrada A 3 Turda -Gilau si împrejurimi . Efectuez transport auto și în tara cu plecare din Cluj! NON STOP Asistenta rutiera Transport auto avariate Transport utilaje Transport auto defecte Seriozitate si promtitudine maxima !
Dezactivat
Braşov (BV)
acum 4 zile
Auto - Transport
Faci curat in gradina sau in garaj? Renovezi sau construiesti un apartament, o casa sau chiar un bloc ? Noi colectam moloz și alte tipuri de deșeuri in sistem profesional. Instalam containere de 8-10 mc la solicitare.
Dezactivat
Sibiu (SB)
acum 4 zile
Auto - Transport
Oferim servicii de deblocare auto (deschidere auto) non stop. Sa incuiat masina si cheile au ramas in ea??? Nui problema .Doar nu apel telefonic va desparte de rezolvarea situatiei. Tel
Dezactivat
București (B)
acum 4 zile
Construcții - Amenajări
S.c Profi Welding srl, executa lucrari de sudura in aluminiu, fonta, inox si otel. Baie de ulei, cutie viteze, jante auto, conducte aer conditionat sau caseta de directie + alte repere de aluminiu si nu numai. Garantie, profesionalism, experienta de peste 10 ani in sudura. Posibilitate deplasare la service - domiciliu clientului. Preturi promotionale, calitate garantata. Nu executam lucrari de mecanica! Oferim factura si garantie! Sudura argon tig wig Sudura co2 mig mag Sudura aluminiu Sudura jante auto aluminiu Sudura jante aliaj Sudura baie ulei Sudura inox Sudura fonta Sudura argon inox Sudura balustrazi inox Reparatii balustrazi inox Reparatii sudura argon aluminiu Sudura dur aluminiu Confectii aluminiu Confectii inox Confectii metalice Sudura conducte servodirectie Sudura conducte Aer conditionat Sudura cutie viteze Sudura aluminiu motociclete Profi Welding Srl
Dezactivat
București (B)
acum 4 zile
1 lei
negociabil
Altele
Evaluator ANEVAR intocmesteste : 1. Raport de evaluare pentru Impozitarea Cladirilor conform GEV 500; 2. Raport de evaluare a cladirilor, spatiilor comerciale, terenurilor, Societatilor Comerciale in vederea vanzarii-cumpararii, informarii, creditarii, inregistrarii in contabilitate. 3. Raport de Expertiza Judiciara si extrajudiciara pentru Evaluarea Cladirilor, Terenurilor, Societatilor Comerciale ANEVAR; 4. Raport de Expertiza judiciara si extrajudiciara contabila CECCAR; 5. Expert Contabil Intocmeste Evidenta Contabila pentru Societati Comerciale.
Dezactivat
București (B)
acum 4 zile
Auto - Transport
Executam transport agregate minerale, demolări, transport deșeuri rezultate din demolări (pământ, cărămidă, beton), închiriere utilaje, (buldoexcavator, excavator, buldozer, vola), pentru mai multe detalii, va rugam sa sunați!
Dezactivat
Ploieşti (PH)
acum 4 zile
Construcții - Amenajări
Executam accesorii tabla pentru panouri si glafuri ,diferite culori si dimensiuni ,vindem suruburi pentru panouri si calareti.
Dezactivat
București (B)
acum 4 zile
Construcții - Amenajări
Companie de prestari servicii executa lucrari de amenajare interioara , Compartimentari de sticla/Gips carton, Placari ceramice,Zugraveli,Igienizari, Mochetare.Lucrarile se executa pe baza de contract si factura. www.e-amenajari.ro
Dezactivat
Vaslui (VS)
acum 4 zile
106 lei
negociabil
Altele
NOU panou cofrare KAFMANN K1 Made in Austria numarul unu la calitate si durata de viata.Unicul avand canturile sigilate cu poliuretan rosu.Pret 106 lei cu TVA Grinda Kaufmann 37 lei cu TVA NOU Masina de curatat panouri Made in Italia noua 12500 lei Montanti de 150 cm profil U zincati 25,50 lei cu TVA/buc . Montanti de 100 cm profil U zincati 17 lei cu TVA/buc Montanti de 50 cm profil U zincati 8,5 lei cu TVA/buc VINCLU reglabil zincat cofrare stalp de la 15-45 cm 130 de lei cu TVA/infasurare BLOCATORI cu pana RAPID zincati 8,75 lei cu TVA BLOCATORI cu pana albastri Rapid 7,50 lei cu TVA/buc TRAGATOR,cheie pt blocatori original zincat RAPID 140 lei PANA mare 110 lei cu TVA/100 buc Pop metalic 2-3,60 mt Made in Italia 72 lei/buc cu tva Furca sustinere grinda H20 37 lei cu tva/buc Panou de compensare zincat 68 lei/buc GALEATA rosie 15 lei cu TVA ,toate Made in Italia COFRAJ pierdut din polipropilena pentru pardoseli ventilate (la comanda) pret in jur de 11,5 euro/mp petru cel de H25 cm. CUIE pentru beton TITIBI 55 lei/pachet de 2,5kg cu TVA Betoniera profi silentiata pe lant 300 litri 4300 lei Toate sant noi si trimit in tara prin curier rapid cu plata ramburs in localitatile standard. DISTANTIERI la min 5 pachete aveti transport gratuit prin curier rapid ,plata ramburs in localitatile standard la urmatoarele preturi. 15 cm 66 lei cu TVA/100 buc 20 cm 72 lei cu TVA/100 buc 25 cm 81 lei cu TVA/100 buc 30 cm 89 de lei cu TVA/100 buc 35 cm 97de lei cu TVA/100 buc 40 cm 108 de lei cu TVA/100 buc 45 cm 119 lei cu TVA/100 buc 50 cm 131 lei cu TVA/100 buc Avem si distantieri de la 55-100 cm cu preturi la noi in depozit.Trimitem in tara prin curier rapid si facem oferta in functie de cantitate 55 cm 131 lei/100 buc 60 cm 134 lei/100 buc 65 cm 149 lei/100 buc 70 cm 161 lei /100 buc 75 cm 171 lei/100 buc 80 cm 179 lei/100 buc 85 cm 189 lei/100 buc 90 cm 197 lei/100 buc 95 cm 208 lei/100 buc 100 cm 217 lei/100 buc SUPER OFERTA PENTRU REVANZATORI la min 100 pachete comandate
Dezactivat
Crevedia (DB)
acum 4 zile
2.000 lei
Locuri de muncă
Caut bona pentru o fetita de 1 an si jumatate in localitatea Crevedia. Programul este de luni-vineri 8-17 si sambata 9-14. Dorim seriozitate.
Dezactivat
Baia Mare (MM)
acum 4 zile
Altele
Caut loc de munca Stivuitorist Detin autorizatie ISCIR Experienta Stivuitor cu furca frontala si laterala experienta in logistica Rog seriozitate
Dezactivat
Sibiu (SB)
acum 4 zile
Locuri de muncă
CarieraTa începe cu a face ceea ce iubești: - Ți-ar plăcea să ai grijă ca toți clienții să aibă parte de cea mai plăcută experiență în magazinul nostru? - Ai spune despre tine că ești omul potrivit să te ocupi cu atenție de manipularea, depozitarea și aranjarea lucrurilor pe rafturi? - În plus, ești o persoană care pune mare preț pe ordine și curățenie? Dacă te regăsești, înseamnă că ai ajuns unde trebuie. Căutăm un coleg fain ca tine care să întregească super echipa noastră. Vei descoperi că, alături de noi, a deveni un excelent consilier de vânzări este un proces plăcut și plin de satisfacții. Te vei simți în mijlocul unei familii unite, în care respectul, cinstea, generozitatea, simplitatea, performanța, exemplaritate și coerența sunt mereu prezente. Cum ești: Curios – mai ales în legătură cu oamenii, dar și cu produsele, cu noile tehnologii și metode de vanzare; Bun comunicator – te faci ușor înțeles de oameni întrucât știi să fii clar în exprimare, concis și amabil; Sociabil – cu un zâmbet mereu prietenos și o atitudine binevoitoare față de clienți și colegi; Responsabil - îndeplinești cu grijă toate activitățile care se află în sarcina ta. Ce vei face: Clientul este musafirul tău preferat, așa că ești aproape de el cu bunăvoință și îndemânare ori de câte ori are nevoie de un sfat, de o soluție sau de o mână de ajutor; Magazinul este a doua ta casă, deci cunoști ordinea lucrurilor pe rafturi cel puțin la fel de bine cum o știi pe cea din debaraua ta; Nu doar că o cunoști, dar chiar îți place să notezi într-un inventar ce lucruri ai, câte și valoarea lor; Tratezi cu multă atenție produsele înainte și după ce le găsești locul potrivit pe raft, la fel cum ai face cu cheile de la casa ta; Ești un exemplu atunci când vine vorba de ordine și curățenie. Ce vei găsi la noi: Un colectiv ca o familie: primitor și cu suflet mare, care te acceptă așa cum ești și te ajută să te dezvolți; Un spațiu de relaxare, amenajat ca un ”colțișor de acasă”, unde să îți odihnești corpul și mintea atunci când simți nevoia; Un mediu în care poți face ceea ce te reprezintă, iar noi te susținem necondiționat ca să devii mai bun și să te bucuri de fiecare succes; Un loc în care ideile tale contează întotdeauna. Care este următorul pas: Aplică pentru acest post și hai să ne cunoaștem. Dacă îți face cu ochiul ceea ce îți oferim, îți place să interacționezi cu oamenii și, în plus, ai vrea să ai în grija produsele din magazinul Leroy Merlin, #CarieraTa este pe punctul să devină ceea ce ți-ai dorit dintotdeauna – un succes!
Dezactivat
Ilfoveni (DB)
acum 4 zile
Construcții - Amenajări
Firma noastra are un portofoliu impresionant de lucrari de acoperisuri cu tigla ceramica si tigla metalica cu un design unic. LUCRAM SI IN WEECKEND !!! NE DEPLASAM ORIUNDE IN ȚARĂ !!!! Comenzile preluate pot fi programate in decursul a 24 ore. Acoperisul casei este foarte important,acesta reprezentand primul element de aparare impotriva capriciilor naturii. Este necesar ca acoperisul sa fie montat de catre o echipa formata de profesionisti in domeniu. Oferim urmatoarele servicii si lucram cu materialele noastre sau ale clientului : -reparatii acoperisuri de urgenta -montaj acoperis -sisteme complete acoperis ACCESORII: -tigla metalica si tigla ceramica - tabla tip lindab -schelet acoperis -mansardari -jgheaburi /burlane/parazapezi -placari polistiren -aplicare decorativa -finisaje interioare si exterioare -hidroizolatii -pavaje Lucrarile noastre sunt efectuate in baza unei garantii de manopera si materiale.
Dezactivat
Urziceni (SM)
acum 4 zile
Construcții - Amenajări
Firma noastra are un portofoliu impresionant de lucrari de acoperisuri cu tigla ceramica si tigla metalica cu un design unic. LUCRAM SI IN WEECKEND !!! NE DEPLASAM ORIUNDE IN ȚARĂ !!!! Comenzile preluate pot fi programate in decursul a 24 ore. Acoperisul casei este foarte important,acesta reprezentand primul element de aparare impotriva capriciilor naturii. Este necesar ca acoperisul sa fie montat de catre o echipa formata de profesionisti in domeniu. Oferim urmatoarele servicii si lucram cu materialele noastre sau ale clientului : -reparatii acoperisuri de urgenta -montaj acoperis -sisteme complete acoperis ACCESORII: -tigla metalica si tigla ceramica - tabla tip lindab -schelet acoperis -mansardari -jgheaburi /burlane/parazapezi -placari polistiren -aplicare decorativa -finisaje interioare si exterioare -hidroizolatii -pavaje Lucrarile noastre sunt efectuate in baza unei garantii de manopera si materiale.
Dezactivat